Виктор Димчев, фейсбукВиктор Димчев Снимка: фейсбукАферата с Gemcorp ще нулира

...
Виктор Димчев, фейсбукВиктор Димчев Снимка: фейсбукАферата с Gemcorp ще нулира
Коментари Харесай

Аферата с Gemcorp ще нулира цяла политическа партия

Виктор Димчев, фейсбук
Виктор Димчев Снимка: фейсбук
Аферата с Gemcorp ще нулира цяла политическа партия.

Оказва се, че страната в лицето на Кирил и Асен не са направили каквато и да било инспекция на компания, на която се готвят да подарят съвсем цялата енергетика на страната.

Без претекстове, изследване, информации в ДАНС, координиране с БЕХ, съвещания с МЕ, героите от Природен парк са подписали нещо, което в естествените западноевропейски страни води най-малко до оставки и мигновено изхвърчане от политиката, а в по-развитите – до правосъдно гонене, съд и затвор.

Конституцията, законите, разпоредбите и нормите наподобява не са важали в революционна България през 2021-2022.

Аферата Gemcorp надалеч не е единственото сходно деяние на почтените братя. За информация – вижте активността на Рашков, Минеков, Наското на културата и останалите бабаити, които изпълниха джобовете на своите хора, раздадоха апетитни постове, крадоха като за последно, само че въпреки всичко не съумяха да продадат страната, преди чорапът, който ги издигна, да се усети.

Защото Gemcorp не е някакъв исполин на интернационалното икономическо поле, а компания, ръководена от… българи – Атанас Бостанджиев и Първолета Щерева, а задачата на Кирил и Асен, Атанаi и Първолета,
Всичко за Вашата сватба
е била да се отмъкнати доста, доста, доста пари.

Тик-так, тик-так.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg