Виктор Бузев: Три са местата за подземни паркинги в кв.

...
Виктор Бузев: Три са местата за подземни паркинги в кв.
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 2 юли

Виктор Бузев: Три са местата за подземни паркинги в кв. " Чайка "

Три са местата за създаване на подземни паркинги в кв. " Чайка ". Това сподели основният проектант на Варна Виктор Бузев по време на вчерашната разяснителна среща сред жителите на квартала и общинската администрация по отношение на " Зелената зона ".

Онлайн супермаркетът Kolichka.bg стъпи публично във Варна и към този момент доставя в морската столица. Тържественият старт на услугата бе даден в магазин Метро, където е ситуирана базата на новата платформа. МЕТРО е главният сътрудник на чешката компания, която към този момент оперира в три страни – Чехия, Словакия и България.

ги Велчев ”

Покана за почивка с доста цвят и срещи с изкуството насочва към децата на морския град Градската художествена изложба „ Борис Георгиев “ - Варна.

„ Зелена зона “ в „ Чайка “ няма да проработи, до момента в който не се съберат и вземат под внимание всички гледни точки на живущите в квартала. Продължава да тече разбор до каква степен използван е планът.

, а също и Захир Османов. Двамата бяха привлечени в качеството на обвинени и за пране на пари.

От протокола излиза наяве, че съветът отсрочва гледането на заявката като са посочени забележки и инструкции. ЕСУТ „ предлага по целенасоченост да се изследва за този тип събития да се организират на територията по бул. „ Княз Борис I ” или по ул. „ Преслав “, излиза наяве от документите.

Днес някогашният състезател и треньор на " Левски " Илиан Илиев чества своя 56-ти рожден ден. Националният селекционер е роден на 2 юли 1968 година във Варна, като играе за " Черно море ", " Левски ", " Славия ", АЕК (Атина), португалските " Бенфика " (Лисабон), " Маритимо " и " Салгейрош " и турските " Алтай " (Измир) и " Бурсаспор " (Бурса).

Обвиненият за пожелан и признат рушвет варненски общинар Камен Х., бе предаден на съд с обвинителен акт на Окръжна прокуратура - Варна, научи Moreto.net
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР