Вики от Мастило е успяла да избяга в Краков от

...
Вики от Мастило е успяла да избяга в Краков от
Коментари Харесай

Вики от Мастило се влюби отново

Вики от „ Мастило ” е съумяла да избяга в Краков от отговорностите към децата си, похвали се самата тя. Певицата оставила двете си девойки на грижите на своя брат, а тя дружно със брачна половинка си Петър отпрашила за красивия полски град.

„ Просто грабнахме куфар, извикахме вуйчо при децата и тръгнахме на път. Хванахме полет за Краков! Влюбени сме в този град. Запазил доста история, измъчен, цветен, въодушевяващ, жужащ, прелестен Краков! ”, написа Вики в обществените мрежи. Тя сподели и фотоси от своето пътешестване: „ Това са няколко момента от чудното ни странствуване, което се случи просто ей по този начин... Благодарим, че децата са здрави, че ни има, че го има Краков! ”, съвсем поетично продължава описа си Вики.



Тя сподели и фотоси с голяма плюшена играчка, за която не била наясно дали е патица или гъска. „ Момиче и патка! Ако бях модел на Рембранд, несъмнено по този начин щеше да се споделя картината! Но съм в Краков, гушкам една от най-популярните плюшени играчки измежду децата там! Дори се развихри спор това паток или гъсок е? ”, показа още певицата. Явно тя доста се радва на пътуването си, въпреки че не може да се оплаче, че такива прекарвания й се случват рядко.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР