Викат ме като свидетел по тема, с която всъщност още

...
Викат ме като свидетел по тема, с която всъщност още
Коментари Харесай

Кирил Петков преди разпита в СРП: Весела Чернева е един от най-честните експерти

" Викат ме като очевидец по тематика, с която в действителност още не съм осведомен. Сега ще схвана по коя тематика. Ако е като при Асен Василев, допускам за заканите на Радостин Василев, която тематика той самичък опроверга, тъй че се надявам, че ще бъде къса среща ", съобщи Петков пред публицисти. 

" Нямам безусловно никакви терзания. Това е хубавото, когато човек няма защо да се тормози и усеща, че прави верните неща за всяка стъпка. Не че имаме огромно доверие на прокуратурата. Трябва да сме почтени, тъй като виждаме, че те заемат много мощни политически позиции, играят го по едни и същи каузи, хем на трупчета, хем се появяват, само че в моя случай съм просто като очевидец ", сподели още Петков.

Той уточни още, че бил обезумял, от това което споделили през вчерашния ден шефовете на служби пред депутатите. По думите му, Весела Чернева е един от най-честните и способени специалисти. 

" Използването на нейното име през вчерашния ден демонстрира острата потребност от промяна на службите ", безапелационен е Петков. 

От чуването на шефа на контраразузнаването в пленарната зала стана ясно, че ДАНС проверява консултант на български министър председател за шпионаж в интерес на Скопие, като досъдебното произвеждане е обвързвано с повдигането на ветото пред еврочленството на Република Северна Македония.

Съпредседателят на Политическа партия беше свикан още в понеделник, само че беше отвън страната. Преди ден като очевидец се яви и другият съпредседател на партията - Асен Василев, който сподели, че не знае за закани против Радостин Василев. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР