Викаха им “Красавицата и Звяра. 17-годишната им връзка беше епитом

...
Викаха им “Красавицата и Звяра. 17-годишната им връзка беше епитом
Коментари Харесай

Великите любовни истории: Венсан Касел и Моника Белучи – никога не е късно да рестартираш живота си

Викаха им “Красавицата и Звяра ”. 17-годишната им връзка беше епитом на френската визия за идеална двойка. Любов от пръв взор, две деца и трогателен живот, разграничен сред Италия, Франция, Англия и Бразилия.  Всичките точки на съвършеното семейство са отметнати.

И внезапно безпорядък.

Това е историята на френския артист и режисьор Венсан Касел и италианската актриса, нееднократно обявявана за най-сексапилната жена на планетата, Моника Белучи. А също и на едни други хора, които се появяват в следствие в животите им.

Наскоро по един от филмовите канали отново даваха класическия сексуален трилър от 1996-а с това заглавие. Въпреки че към този момент го бях гледала, отново залепнах за тв приемника – толкоз е магнетично екранното наличие на двамата основни артисти, Касел и Белучи. Досега обаче не бях знаела, че навръх снимачната площадка на “Апартаментът ” стартира техният романс.

По това време Белучи към този момент е прекратила сполучливата си кариера на модел, която стартира едвам 13-годишна. Приключила е с моделстването, не тъй като към този момент не я търсят, а тъй като е разкрила нова пристрастеност – киното. Преди хубостта и талантът  й да бъдат видяни около присъединяване й в спечелилия BAFTA за чуждоезичен филм “Aпартаментът ”, тя към този момент е дала поръчка, че не е единствено едно хубаво лице, с дребна си роля в “Дракула на Брам Стокър. ” С желанието да даде подтик на начеващата си актьорска кариера тя се мести в Париж. Това се оказва интелигентен ход, тъй като признанието не закъснява – през 1997 година печели “Сезар ” за най-обещаваща млада актриса.

 monica bellucci et charles berling. (Photo by ARNAL/Gamma-Rapho via Getty Images)

Бъдещето пред 32-годишната Моника наподобява повече от обещаващо. Готова е да стартира на чисто – както в професионален, по този начин и в персонален проект. Вече има зад тила си един провален, шестмесечен брак  с италианския фотограф Клаудио Басо. После върви няколко години с италианския артист Никола Фарон, само че и с него не се получава.  Така че когато среща кореняка-парижанин Венсан Касел по време на фотосите на “Апартаментът ”, сърцето й е свободно и готово да се влюби още веднъж.

Влюбените до лудост един в различен артисти стартира да притегля като магнит интереса на продуценти и режисьори. През идващите години звездната двойка се снима дружно в още няколко ленти: “Доберман ” (1997), “Братството на вълците ” (2001) и потресаващата драма “Необратимо ” (2003).

 Основната причина Касел-Белучи да си завоюват статута на двойка за образец е неналичието на рецесии и кавги от какъвто и да е темперамент. Женят се на 2 август 1999 година И двете им дъщери Дева (р. 2004) и Леони  (р. 2010) са родени в Рим. Семейството сполучливо пази безвредна отдалеченост от папараците, а и те мъчно им хващат спатиите, тъй като четиримата постоянно пътуват сред Италия, Франция, Англия и Бразилия. Полиглотската среда се отразява удобно върху кариерите на съпрузите, тъй като, около владеенето на доста езици, стартират да ги канят за присъединяване в интернационалните продукции.

 French actor Vincent Cassel on the set of L’Eleve, directed by Olivier Schatzky. (Photo by David Koskas/Sygma/Sygma via Getty Images)

Касел да вземем за пример съумява да съблазни такива режисьори като Стивън Содърбърг  и Дейвид Кронебърг и даже да се отърка о Натали Портман в лентата, спечелила не един “Оскар ”, “Черният лебед ”. Участва също в испански и бразилски продукции. Що се отнася до Белучи, интернационалната й кариера стартира през 2000 година с присъединяване в американо-френската продукция “Под съмнение ”, а след това влиза и в матрицата. Е, не безусловно, несъмнено, във кино лентата, имам поради.

Новината за раздялата сред Касел и Белучи идва като гръм от ясно небе точно заради неналичието на каквито и да е драми в фамилията. Поне забележими такива. Разбира се, в медиите стартират спекулации кое тъкмо е довело до развода – дали баналната до погнуса причина за натоварените графици или просто двамата са си омръзнали. Разводът става факт през август, 2013 година На въпроса на италианския вестник “Chi ” какво, за Бога, ги е предиздвикало да стигнат до това решение, Моника дава отговор уклончиво: “Помежду ни постоянно ще има обич. Макар пътищата ни да се разделят, с Винсент постоянно ще се поддържаме. ”

Цяла Франция е в потрес. И да кажем половин Италия също. Още повече, че единствено няколко месеца преди развода Моника се изяснява в обич към Венсан от страниците на “Paris Match ”: “Той е татко на децата ми. Прекрасен татко. В продължение на 18 години сред нас протича нещо като безмълвна химия. А дали нашата история е история до безкрайност, няма по какъв начин да знам. ”

Това са единствено някои от епитетите, с които разказват Тина Кунаки –  младата тъмнокожа моделка, по която френският артист си изгубва мозъка две години след развода. Преди да получи спонтанна ерекция, с опрощение, при запознанството си с родената през 1997 година Тина, Касел постоянно е казвал, че младите девойки са повърхностни и скучни и че не си се показва да излиза с някоя два пъти по-млада от него. Но нали знаете какво споделят препатилите хора: Никога не казвай “никога. ” И ето и че и на нашия воин, този песимистичен 50-годишен “чичко ”, му идва сляпата неделя. Случва се по време на почивка в Биариц през 2016-а.

Тя е с кожа като горещо какао, с луксозна, буйна къдрава грива, усмихната, красива и непристойно млада – едвам 19-годишна. Облечена е с дънки и остаряла тениска. Обръща ром след ром в бара, в който Винсент е дружно с братовчед си. Той просто не може да откъсне очи от нея. За негов шанс Тина стартира безсрамно да флиртува  с него и малко по малко го оплита в мрежите на неустоимата си, към момента лолитенска красота.

Моли го да й даде някой и различен урок по сърф. Трябва да си мъж с лоботомия, с цел да откажеш на такова предложение. И тъй като префронталният кортекс на Винсент е недокоснат, той се съгласява. Дали постъпва рационално? Съвсем не. Дали му пука? Не тъкмо в този миг, тъй като един лек летен флирт не би навредил никому, нали по този начин? Освен това с нея не му е досадно.

 Monica Bellucci, Jan Kounen et Vincent Cassel lors du Festival de Cannes le 12 mai 1997, France. (Photo by ARNAL/CHARRIAU/CATARINA/Gamma-Rapho via Getty Images)

Тина не е като другите девойки на нейната възраст – не се интересува от жълти вести за известните, не е непрекъснато вторачена в телефона си, не е повърхностна, умее да слуша и се смее, единствено когато смешката си заслужава. Иска му се разходките по плажа в нейната компания да не престават постоянно – толкоз е запленен от хубостта и душата й. А и методът, по който го гледа… Като се замисли, май Моника в никакъв случай не е го е гледала по този начин.

Когато я следи по какъв начин изкусително танцува вечер в бара пред другите гости, стартира да си мисли, че Бог му я изпратил, с цел да му покаже, че любовта е към момента задача допустима. Толкова е захласнат от младото момиче, че не се колебае да й предложи сърцето си на тепсия. Тина е не по-малко хлътнала по артиста и не се колебае и секунда, преди да се съгласи да му стане гадже.

Минава година преди двамата да официализират връзката си в общественото пространство. Хитър ход, тъй като новата обичана на Касел незабавно притегля вниманието на продуцентите и дизайнерите и безусловно за 24 часа Тина Кунаки се трансформира в сензация. И изключително високо заплатен модел!

Едва година след началото на връзката им в общественото пространство стартират да се носят клюки за назряващи неприятности в парадайса. Незнайно за какво един ден Тина си събира парцалките и се изнася от любовното парижко гнездо, с цел да се върне в родния Биариц. Винсент е угрижен и търси съвета от някогашната си. Моника, като всяка жена с развита вътрешен глас и опит, надушва къде е казусът, а точно че още не е предложил на младото си гадже брак. Ако не искаш да я загубиш, шерѝ, му споделя тя, ще би трябвало да го направиш.

И Касел го прави. Освен, че й предлага брак, й дава обещание, че ще вдигнат обилна женитба – такава, за каквато всяко момиченце си мечтае.

И Тина получава своята женитба на фантазиите. Двамата се вричат във безконечна любов и честност на гала в живописното крайбрежно селце Бидар, южно от Биариц. Тина е облечена с луксозна дизайнерска рокля в слонова кост на Вера Уанг, а Касел е в костюм в същия цвят и бледорозова риза. В изявление за “New York Times ” младоженецът умно установи, че човек би трябвало да е кадърен да стартира изначало, без значение в кой етап от живота си се намира. “Ето, аз съм на 52 и се бракосъчетавам за 21-годишно момиче. Ужасно съм влюбен в нея и  скоро се залавяме да вършим бебета. ”

 Monica Bellucci at the13 Parures Pour Le 13 – One Hundred Years Of Cartier Celebrated In Paris. (Photo by Bertrand Rindoff Petroff/Getty Images)

Работата обаче към този момент са я свършили, тъй като в деня на на сватбата моделката към този момент е бременна. На 19 април 2019-а се ражда щерка им, Амазони Касел. 

През цялата 2022-а фотосите на звездната двойка по разните там червени килими и блестящи празненства пълнят страниците на медиите. И въобще животът на новото семейство се развива по всички правила на приказките за принцеси и принцове.

В началото на 2023а никой към този момент не ги вижда дружно и хората стартират да се чудят какво се случва. Но когато при започване на април Касел изтрива от Инстаграм профила си всичките фотоси на Тина, нещата стартират да се обясняват. Според таблоидните издания двойката се е разделила доста седмици преди артистът да отстрани всяка диря от жена си в цифровото си пространство. Дълго време двамата мълчат настойчиво пред медиите и отхвърлят да дадат пояснение за какво към този момент не са дружно. През април обаче 56-годишният Касел се пречупва и признава пред другари със сълзи в очите, че в последно време нещата сред тях с Тина въобще не вървели и че ще се развеждат.

 Monica Bellucci „ Richard Lepeu “ at the13 Parures Pour Le 13 – One Hundred Years Of Cartier Celebrated In Paris. (Photo by Bertrand Rindoff Petroff/Getty Images)

Докато Касел скърби за изгубената обич, някогашната му брачна половинка, Моника Белучи, се радва на нова такава. За разлика от Венсан обаче, тя се придържа към мъже на  своята възраст. През юни т.г. в изявление за “Elle France ” тя съобщи, че има връзка с 64-годишния режисьор Тим Бъртън. “Обичам и почитам Тим. Обожавам и неговия приказен свят, в който чудовищата са благи и положителни, ” споделя 58-годишната актриса.

И по този начин, и двамата ни днешни герои са доказателство за това, че възрастта не е предлог да се предадеш на статуквото и рутината и да прекараш остатъка от живота си в страдание, че не си направил това или това, до момента в който си имал тази опция. Като да вземем за пример че не си последвал любовта, когато сърцето ти те е водило с всички сили към нея… 

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР