ВиК - Шумен се подготви за работа при зимни условия

...
ВиК - Шумен се подготви за работа при зимни условия
Коментари Харесай

ВиК – Шумен има готовност за работа при зимни условия

ВиК - Шумен се приготви за работа при зимни условия и ще следва своя проект за деяние при рутинни и спешни обстановки в зимни условия. Дружеството работи в тясно взаимоотношение и съгласуваност с общините, а чиновници на ВиК - Шумен са членове на щабовете и работните групи към обшинските администрации.

Ръководителите на експлоатационната активност на ВиК - Шумен организираха инструктажи на чиновниците от спешната поддръжка и от поддръжката и обслужването на оборудванията. Екипите на сдружението са екипирани, в това число с подобаващото работно облекло и оборудвани с нужната техника.

Механизацията е приведена в подготвеност в сходство с условията за безвредна и сигурна работа през зимата. През последните месеци са направени обходи на всички уреди, като са осъществени замервания и съпоставения по отношение на заложените експлоатационни параметри и са направени съответните корекции.

„ ВиК - Шумен има подготвеност за работа при зимни условия ", сподели Стоян Владимиров, гл. инженер на сдружението. „ Работим в тясно взаимоотношение с общините и имаме представители в работните групи и щабове ", добави той.

ВиК - Шумен припомня на своите клиенти, че на единния телефонен номер 070050054, с избор на съответните цифрови менюта, могат да подадат самоотчет и да изискат инспекция на отговорностите (1) или да алармират за повреди (2), както и да получат друга потребна информация.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР