Вижте в какво се забърка клиентът на Георги Градев Едно

...
Вижте в какво се забърка клиентът на Георги Градев Едно
Коментари Харесай

Арестуваха плувеца Антъни Иванов с дрога

Вижте в какво се забърка клиентът на Георги Градев
Едно от най-известните имена на българския спорт през последните години Антъни Иванов е бил задържан в Благоевград. Плувецът и неговият другар Борис Панайотов са арестувани за 24 часа, осведоми Struma.com.

Панайотов е състезател и курсант в академията на Министерство на вътрешните работи. В него е била открита стъклена лула с канабис. У Антъни Иванов пък е открит пластмасов гриндер със следи от същото наркотично вещество.

Арестът е осъществен през вчерашния ден след обяд при осъществена полицейска инспекция в благоевградския квартал „ Еленово “.

Антъни Иванов в последните месеци имаше редица медийни изяви, в които подлага на критика управата на Българската федерация по плувни спортове (БФПС), както и свои съперници и техните треньори. Преди това той беше лишен от спортни права за интервал от три години точно поради сходни прояви. 24-годишният плувец апелира глобата, само че единствено преди една седмица жалбата му беше отхвърлена от Общото заседание на БФПС. 

Любопитен факт е, че Антъни е клиент на скандалния  перхидролен „ експерт по спортно право “ без юридическа тапия Георги Градев. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР