Вижте целия текст: Драга Сийке и принадлежащият ти главпроказобичампеевскииборисов и

...
Вижте целия текст: Драга Сийке и принадлежащият ти главпроказобичампеевскииборисов и
Коментари Харесай

Диана Дамянова към прокуратурата: Драга Сийке, нахлуйте в Министерския съвет и оковете с пранги краката на Кирил Петков!

Вижте целия текст:

Драга Сийке и принадлежащият ти главпроказобичампеевскииборисов и темподобните ви институции,Когато в един летен ден нахлухте като башибозук в президенството, присъединихтне 2 000 000 души към симпатизантите на Радев. В това число и мен самата. Когато по време на предизборната акция " подкарахте " Кирил Петков за двойното му поданство, увеличихте рейтинга му с 11 пункта за 30 дни /.Знам щото това работех да го измервам/.

Сега коленопреклонно ви апелирам, всички вие от кликата на лицето бб /повярвайте ми то доста скоро ще се именува така/ да вземете да повдигнете едно хубаво обвиненийце на сегашния министър-председател, пък да вземете на нахлуете както вие обичате в постройката на Министерски съвет, пък да вземете да му сложите вериги на краката /както безапелационно направихте с една 40 килограмова дама, която заплашваше вашия корупционен монопол/.

Защото истината е, че в резултата на войната, общата международна инфлационна рецесия и вътрешните осъществявани от вас и подопечните ви финансови кръгове дейности, рейтинкът на Кирил Петков е паднал с цели 1.5% и нуждая се вие колегиално да ми помогнете в поправяне на тази наклонност.

Бъдете хора, елате, нахлуйте, оковете и сложете вериги..

Пък по тв приемникът вашите благоверни политически, обществени, антропологически, социологически и впрочем подлоги, щедро ще стимулират вашите демократични дейности. На които вашият необут заплаща от това чекмедже, дето се намират тези /ама и доста други/ банкноти, дето вие не намирате учредения да разследвате.

Защото единствено с фалцетно говорене в жанр " закриват демокрацията " няма да стане.

А другояче посрещането на лицето бб от личната му клика като воин, в действителност наподобява на тълпите посрещали Пабло Ескобар при следващото му излизане от пандиза!
Ту подчертавам на думата следващо...

И по този начин, драга Сийке, откровено разгадавам на теб и на твоята всеотдайна помощ, която до момента по този начин доста ми е пособия!

Диана Дамянова

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР