Вижте това видео. В него депутатът от БСП Георги Свиленски

...
Вижте това видео. В него депутатът от БСП Георги Свиленски
Коментари Харесай

Слави Трифонов с остър коментар за вчерашния парламентарен ден

" Вижте това видео. В него депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски упреква досегашните си съдружни сътрудници от “Продължаваме смяната ” и “Демократична България ”, че са откраднали изборите. Нали чувате добре? Обвинява ги, че са откраднали изборите! ", това написа Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в в профила си във Facebook.

По думите на Свиленски, е отишъл при него и му е споделил, изтъквам: “Оттеглете закона и ще Ви дам кодовете на машините ”, добави водачът на ИТН.

" Това наподобява като някакъв подбив, само че в действителност е извънредно скандално. Защото някогашният министър председател е предложил на процедура незаконна договорка - да разреши на Българска социалистическа партия да манипулират машините, в случай че се откажат от хартиените бюлетини ", съобщи още Трифонов.

" Склонен съм да имам вяра, че в действителност е споделил това. Вие познавате единствено от тв приемника и в действителност не го познавате. Но аз го познавам. Неговата визия за власт е безспорната власт. Познавайки добре натюрела му, той може да си е фантазирал, че има безспорна власт и че може да държи и да се разпорежда с кодовете на машините за гласоподаване. А може в действителност да е имал такава власт и дружно с да са се разпореждали с кодовете. Все отново има прочут опит с кодове ", разяснява още той.

Едно е несъмнено - това е величествен скандал. Защото, “Продължаваме смяната ” и “Демократична България ” могат и са манипулирали резултатите от изборите посредством машинния избор. Не го споделям аз, споделят го депутати от Българска социалистическа партия, които единствено допреди няколко месеца за бяха “почтени ” и той искаше да продължи да ръководи с тях, тъй като са “почтени ”. Е, Кириле, щом са честни, може да им имаме вяра на това, което споделят. Нали по този начин?, попита Трифонов

Но изявлението на Свиленски не е единственият скандал. Онзи ден Корнелия Нинова показа, отново от трибуната на Народното събрание, какво й е споделил. Казал й е, изтъквам: “Ще върнем хартиеното гласоподаване за над 60-годишните, с цел да може да си приберете гласоподавателите ". Тоест, е предложил на Корнелия Нинова болшинството им в предходното Народно заседание да одобри противоконституционна смяна в Изборния кодекс, с цел да се облагодетелства съответна партия. И “да си прибере гласоподавателите ”, написа още водачът на Има Такъв Народ.

Е, уважаеми медии, това не е ли тежък скандал? Не ви ли интересува дали в действителност се е опитвал да търгува с въздействие и то с следващо тъпчене на Конституцията? Ех, в случай че не се споделяше, а Петър Илиев, по какъв начин щяхте да го смачкате…, добави той.

Онзи ден не остана по-назад и също извади една кирлива риза. Пак от трибуната на Народното събрание, той показа какво му е споделила преди време Корнелия Нинова. Тя му е споделила, изтъквам: “Ще гласоподавам с Движение за права и свободи, с ГЕРБ, дори и с Дявола, в случай че това ще ми донесе още 15 депутати ".

И отново изниква въпрос - в случай че това е правилно, за какво в оня миг и “Продължаваме смяната ” не са имали проблем с това, а имат чак в този момент? Аааа, тъй като тогава имаха полза един от различен, с цел да са във властта. Тогава се определяха за “почтени ” и за “борци против мафията ”. Тогава всички си бяха “бели ”, както споделя Христо Иванов. Но през днешния ден, когато не са във властта, са си черни. Че чак ще си избодат очите.Още тогава ви споделих, че това е коалиция на лицемерието. Е, не знам какъв брой от вас повярваха на това, което споделих тогава. Но в този момент те самите се разобличиха като лицемери. Лицемери, в името на постовете и на властта, съобщи Трифонов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР