Вижте тази публикация в InstagramПубликация, споделена от Мат ЛеБланк (@mleblanc)

...
Вижте тази публикация в InstagramПубликация, споделена от Мат ЛеБланк (@mleblanc)
Коментари Харесай

„Ще ми липсваш всеки ден“: Кортни Кокс и Мат Лебланк отдават почит на колегата си от Приятели Матю Пери

Вижте тази обява в Instagram

Публикация, споделена от Мат ЛеБланк (@mleblanc)

-->

Кокс показа това, което разказа като един от обичаните си моменти с приятеля си " Мати ".

„ За да дам малко предистория, Чандлър и Моника трябваше да имат една нощна забежка в Лондон. Но заради реакцията на публиката това стана началото на тяхната любовна история.

“ В тази сцена, преди да стартираме да играем, той прошепна занимателна имитация, която да кажа. Често правеше такива неща. Беше занимателен и беше благ. "

Смъртта на Пери се проверява от Съдебната здравна работа на окръг Лос Анджелис след аутопсия с токсикологични проби.

Пери беше най-известен за ролята на остроумен Чандлър Бинг в „ Приятели “ сред 1994 и 2004 година ЛеБланк играе съквартиранта на Чандлър и най-хубавия му другар Джоуи Трибиани.

Изображение: Пери и ЛеБланк през 2015 година Изображение: Сцена от „ Приятели “ с присъединяване на Пери като Чандлър и ЛеБланк като Джоуи. Снимка: Everett/Shutterstock

Звездите от „ Приятели “ Лебланк,,, Дейвид Швимер и Лиза Кудроу бяха измежду 20-те опечалени на погребението на Пери в Холивуд Хилс по-рано този месец.

В взаимно изказване, оповестено след гибелта му на 28 октомври, сътрудниците споделиха: „ Всички сме толкоз опустошени от загубата на Матю. Бяхме освен това от актьорски сътрудници. Ние сме семейство.

„ Има толкоз доста за казване, само че тъкмо в този момент ще отделим малко време, с цел да скърбим и да преценим тази необозрима загуба. “

Прочетете още:
Какво разкриха записките на Пери
Некролог: Този, който накара всички да се смеят

След гибелта на Пери се изляха почести, в това число известия от канадския министър председател Джъстин Трюдо, който участва на същата школа като артиста - и Сара, херцогинята на Йорк, която имаше епизодична роля в Приятели.

Пери беше открит за борбата си със злоупотребата с субстанции и пристрастяването и сътвори оборудване за изтрезнял живот за мъже с сходни проблеми.

с цел да помогне на други, борещи се с заболяването.

Създателите на Приятели, Марта Кауфман и Дейвид Крейн, споделиха, че Пери е в „ в действителност положително място ", когато разговаряха с него две седмици преди гибелта му.

Говорейки с Today Show на NBC, госпожа Кауфман сподели: " Той беше благополучен и жизнен. Не изглеждаше натежаван от нищо. на в действителност положително място, заради което това наподобява толкоз незаслужено. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР