Вижте съветите на кардиолога проф. Сотир Марчев за постите Ако

...
Вижте съветите на кардиолога проф. Сотир Марчев за постите Ако
Коментари Харесай

Започнете ли да чувате дишането си през ушите, трябва да качите 2-3 килограма

Вижте препоръките на кардиолога проф. Сотир Марчев за постите
Ако жена, която отслабва, има проблеми с менструацията, тя би трябвало да спре. Ако един човек, който отслабва, стартира да си чува дишането през ушите, значи е прекалил. Това изясни кардиологът проф. Сотир Марчев по Би Ти Ви.

Почвате ли да чувате дишането си през ушите, би трябвало да качите два-три кг, посъветва кардиологът.

По думите му пролетта е моментът да свалим два-три кг, качени през зимата. Със събаряне на килограмите, спада кръвното, спада и тежестта на ставите. Ползите са доста, предлага се подобен калориен недостиг, като постите, сподели още Марчев.
 
Съвременната медицина предлага потреблението на варива, ядки, семена. Това са храни, които съдържат мазнини и подкрепят да заместим краткотрайната липса на месо. Съвременната кардиология не не разрешава на хората да ядат алено месо, желаят да не ни е главната храна. Основната храна да са плодове, риба, изясни още проф. Марчев.

Според него по време на постите са позволени морските блага. Мидите са единствените животни, които нямат холестерол. Съвременната кардиология и православната черква предлагат яденето на морска храна по време на пост.

Постът е работа за здрави хора. По време на гладуването загиването на старите кафези в имунната система се отразява. Никоя зараза не се лекува с апетит. Човек има потребност от белтъци, сподели той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР