Вижте причините в молбата на Биляна Петрова до съда, които

...
Вижте причините в молбата на Биляна Петрова до съда, които
Коментари Харесай

Гледат мярката на Биляна Петрова във ВКС

Вижте аргументите в молбата на Биляна Петрова до съда, които тя показва:

" Здравето ми е унищожено, нервите също – дори ми е мъчно да запомня диагнозите единствено от последните 2 месеца – хормонален дисбаланс, липса на витамин Д, висок холестерол, проблеми със сърцето, инфектиране на очите, няколко възпаления на венците,..... Имунитетът ми е срутен. Има дни, в които изпитвам мощна болежка на няколко места.
съгласно лекаярите ми би трябвало физическа интензивност навън, достъп до слънце и чист въздух, да вземем за пример разноски в парка.

Влошаване на деменцията и проблемите със сърцето на 83 годишната ми майка. Под домакински арест не мога да се грижа за нея. Последният образец – тази неделя тя се изгуби. Повече от 1 час беше в неопределеност. Сама, без ключове и телефон е обикаляла улиците. А аз седях безсилна у дома, тъй като е почивен ден, съдът не работи и няма кой да прегледа молба за излизане. Благодаря на всички родственици и съседи, които я търсиха, откриха и върнаха в къщи. А идващия път – какво ще стане?

По закон единствено аз мога да я заведа на доктор (само най-близкият родственик дава осведомено съгласие).Но с цел да я заведа на доктор, би трябвало да желая позволение най-късно предния работен ден. Ако получи рецесия в почивен ден – ще би трябвало да предпочитам – да оставя мама да се мъчи и да се апелирам да оживее или да я заведа на доктор и незабавно да ме тикнат в ареста.

Арестувана съм прекомерно дълго - 3,5 години без влезнала в действие присъда! Това са 1242 дни, от тях 274 ме мъкнаха по арести и затвори с вериги и белезници. И 968 дни съм ДОМАШЕН АРЕСТ – затворена сред 4-те стени на панелния апартамент. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР