Вижте кои са най-разпространените лъжи, свързани със секса, които объркват

...
Вижте кои са най-разпространените лъжи, свързани със секса, които объркват
Коментари Харесай

Има 9 лъжи, които е време да спрем да казваме на момичетата за секса

Вижте кои са най-разпространените неистини, свързани със секса, които объркват душите и мозъците на неопитните девойки.

1. Трябва да го направиш в гимназията
Наистина, защо е това бързане? Въпреки че телата на децата ни се трансформират, те са по-невинни, в сравнение с си мислим.

2. Другите го вършат, не би трябвало да изоставаш от общата наклонност
Знам, че ми пукаше какво мислят хората, когато бях на тяхната възраст, само че от дълго време загърбиш тая тирания зад тила си? Няма значение какво вършат другите младежи и даже когато споделят, че към този момент вършат секс, това не е изключително правилно. Спри да слушаш близките. Погледни в себе си. Ще схванеш по кое време си подготвена. А в случай че не знаеш, значи още не ти е пристигнало времето да се разделиш с химена си.

3. Трябва да го направиш, точка
Ами не! Всичко е наред, в случай че към момента не желаете да пораствате полово. Когато намерите верния човек, половата съгласуемост ще промени вероятността ви.

4. Трябва да го правиш единствено когато си омъжена
Сексът е физически акт, който няма нищо общо с брака. Реалността е, че физическото и прочувственото са две разнообразни неща. Разбира се, от време на време ги комбинираме. Понякога обаче имаме потребност от секс без непотребни обещания за общо бъдеще.

5. Трябва да го правиш единствено когато си влюбена
Работата е там, че сексът в действителност е специфичен, когато си влюбен и имаш сериозна връзка. Със сигурност ти икономисва страха от това да се събудиш самичък в леглото на другата заран. Така че, когато вършиме секс с някого, който в никакъв случай няма да си тръгне и който ви обича толкоз, колкото и вие него, това е в действителност друго нещо. Но за какво да разхищавате оргазми и наслаждение поради някого, който може да се появи чак след 10 години? Правете безвреден секс постоянно когато усетите потребност от това.

6. Окей е да не си дейна
Ние учим девойките да споделят „ не “, само че дали ги учим да споделят „ да “? Момчето прави първия ход, той провежда сантименталната конюнктура, инициира цялата любовна игра, носи презервативи, а момичето лежи като път и чака да си получи удоволствието. Помнете, ще би трябвало да бъдете по-добър сътрудник. Сексът е доста по-добър, когато сте деен участник. Кажете „ не ”, когато не се интересувате, само че кажете доста гласно „ да ”, когато сте тотално в играта. И не се чувствайте зле от това.

7. От теб зависи качеството на секса, който получаваш
Понякога, когато имате свръхочаквания за секса, той е цялостно отчаяние. Понякога е добре, от време на време е супер, от време на време е гадно. Има доста фактори, които оказват въздействие върху подобряването на секса. Качеството на вашия темперамент или привлекателността нямат нищо общо с това.

8. Не би трябвало да знаеш всичко
Когато зависиш от различен, с цел да отговориш на потребностите си от личното наслаждение, си в съществено неподходящо състояние. Момичетата би трябвало сами да схванат какво ги възбужда или ги отблъсква, тъй че когато най-сетне се съберат с точния мъж, те ще бъдат архитекти на личното си задоволство.
Бъдете стопанин на личната си орис.

9. Не би трябвало да си прочувствена
Момичетата по природа са прочувствени и привързани, когато има секс. Просто по този начин стоят нещата. Опитайте се да не фантазирате и анализирате обстановката прекалено много – от време на време действителността и упованията се разминават и носят болежка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР