Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена,

...
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп на Алена

Вижте какво вещаят звездите за седмицата съгласно хороскопа на Алена, оповестен във в. „ Уикенд “
 

Овен
В съпоставяне с минали интервали, през идната седмица ще имате по-добро въодушевление. Ще се наслаждавате на естетика в връзките си и ще ви е по-лесно да постигате това, което желаете.
 

Телец
Ще се открие опция да погледнете напред към нови инициативи и бъдещи планове. Ще се заемете със задания, чието осъществяване изисква да влагате повече сила и най-много възторг
 

Близнаци
Ако през миналата седмица сте имали проблеми в интимните връзки, към този момент може да се отдъхнете – сложните въздействия отминават. Разбира се, всичко зависи от това дали сте работили вярно и най-много дали сте си взели поучения.
 

Рак
След 21 януари ще поставите самобитно ново начало. Трябва да гледате право напред към новите благоприятни условия, които ви чакат, а не да жалите за предишното и за това, което си мислите, че сте изпуснали.
 

Лъв
Задаващата се седмица ще ви донесе нови изненади. Ще разберете за процеси и феномени, които по някаква причина са убягвали от погледа ви или не сте ги осъзнавали.
 

Дева
През дадения интервал ще преосмислите някои случки от предишното, ще извлечете поучения, ще извършите равносметка. През миналите месеци доста от вас имаха опция да внесат усъвършенствания в избрана област от живота си, само че най-много в персоналните си взаимоотношения.
 

Везни
Най-сетне стихват съпътствалите ви до момента пристрастености и ще се разрешат конфликтните обстановки, в които попадахте. Ще преценявате обективно събитията и няма да се влияете толкоз от страстите си.

 

Скорпион
Събитията през дадения интервал ще ви разрешат да си отговорите на някои въпроси и да разберете коя посока да следвате в персоналния или професионалния си живот. За да се възползвате оптимално от астрологичните въздействия, би трябвало да действате в синхрон със събитията, а не да вървите против тях.
 

Стрелец
Каквито и страхове да са обсебвали мозъка ви до момента, в интервала до 25 януари ще бъдете по-спокойни – последователно ще се освободите от натрапчивите мисли и ще започнете да градите положителна настройка у себе си. За да действате в синхрон с астрологичните въздействия, не трябва да се поддавате на паниките, а да търсите решения на съответните проблеми.
 

Козирог
През идващите дни ще би трябвало да осмислите измененията, които се случват в най-близкото ви обграждане. Може би сте имали проблеми с сътрудници или сте получили забавно предложение – през идната седмица мислите ви ще бъдат заети с тези въпроси и евентуално ще търсите вярното решение.
 

Водолей
Ако вниманието ви е заето с финансови компликации, които би трябвало да анализирате и да разрешите, през идващите дни може да го извършите сполучливо. Не отлагайте, а се заемете съществено.
 

Риби
Тези от вас, които се занимават с интелектуален труд, несъмнено ще бъдат най-големите късметлии, тъй като мозъкът им ще работи на цялостни обороти. Останалите може да чакат, че през идващите дни ще се наложи много да размишляват.



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР