Вижте какво вещаят звездите за седмицата (18-25 януари) според хороскопа

...
Вижте какво вещаят звездите за седмицата (18-25 януари) според хороскопа
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп на Алена

Вижте какво вещаят звездите за седмицата (18-25 януари) съгласно хороскопа на Алена
Овен
По-добре не си правете безапелационни заключения, основавайки се на протичащото се в любовния живот или в връзките си с хората към вас. Има огромна възможност нещата да не са такива, каквито наподобяват. Ако ви се коства, че сте на прага на огромен финансов удар, напълно скоро може да се окаже, че ентусиазмът ви е бил безрезултатен. Бъдете по-пестеливи в упованията си.

Телец
През идната седмица ще имате положителни шансове да се изявите и да спечелите аплодисменти и внимание. Начините за това ще бъдат разнообразни – някои от вас ще го реализиран с чара си и с външния си тип, други – с артистичните си пристрастености, а трети – с помощта на качествата си в дадена област. Каквото и да е вашето скрито оръжие, не забравяйте, че това, което получавате от света, е отражение на това, което вие излъчвате.

Близнаци
Много от вас ще усетят нараснал прилив на сила и възторг. Ще желаете да довършите неща, върху които работите от известно време и да се втурнете към нови инициативи. За последното обаче се въоръжете с още малко самообладание – в този момент не е удачно да поемате непотребни опасности или да тръгвате в нова посока. През февруари изискванията ще бъдат по-благоприятни, тъй че имайте самообладание.

Рак
Скоро ще съумеете да си отдъхнете от някои грижи и проблеми, които са ви съпътствали през последните дни, даже седмици. Възможно е у вас да се породи чувството, че безусловно дишате по-свободно, а преценката ви за хората и обстановките ще бъде по-трезва и по-правилна отпреди. Може би ще би трябвало да се откажете от нещо – някакъв ангажимент или очакване, само че това не трябва да ви тормози.

Лъв
За вашия знак седмицата може да се окаже изпълнена с повече провокации. Възможни са изненади и обрати, които ще ви изправят лице в лице с неизвестността. Промените обаче единствено видимо са неочаквани – в действителност при множеството от вас те са назрявали в последните седмици, месеци, даже години, а в този момент просто ще видите действителните последици и разумния ход на нещата.

Дева
Имат огромен късмет за триумф тези от вас, които съумеят да вложат силата си в нещо съответно – персонална или професионална цел, занимание или някаква идея. Каквото и да е това, което ви вълнува сега, посветете му времето и силите си и ще останете удовлетворени от резултатите. Периодът е превъзходен да реализирате дълго кроени проекти. Начертайте обаче целите си и действайте поредно.

Везни
През идните дни имате късмет да се задържите настрана от споровете и недоразуменията. Не е изключено да се наложи да влезете в ролята на балансьор или консултант. Седмицата е удобна за финансовото ви състояние – изключително в понеделник и вторник. Възможно е да вземете пари, да уредите сполучливо финансов въпрос или да получите предложение, което ще ви обезпечи приходи в бъдеще.

Скорпион
За вас тази седмица ще бъде изпълнена с доста страсти. Може да попаднете в клопката на неприятното си въодушевление и на мрачните си мисли. Не се тормозете – това евентуално ще бъде единствено краткотрайно и не е нужно да се борите с възприятията си. Не правете грешката да взимате значими решения тъкмо през идните дни, тъй като има риск да не сте справедливи. Ако в този момент решите нещо значимо, след това може да съжалявате.

Стрелец
Сега имате опция да премислите някои минали събития, както и развиването на връзките си с други хора, да си дадете действителна сметка за създалата се сега обстановка. Независимо дали проблемите касаят персонално вас, ваши близки, родственици или сътрудници, ситуацията ще продължава да бъде напрегната, а случилото се през миналите седмици ще има своя отзив. Ще проумеете обаче значими неща.

Козирог
Седмицата може да се окаже много забавна и даже бурна за вас. Трудно ще ви бъде да предвиждате по какъв начин ще се развият събитията, още по-малко пък какви ще бъдат реакциите на близките. Тъй като интервалът е много неустойчив и са вероятни изненади, не е удачно да водите значими диалози или да установявате нови контакти. Бъдете по-внимателни и в персоналните си връзки. От вас се изисква по-голяма приемливост.

Водолей
Гледайте напред към новите благоприятни условия, които ви чакат. Не жалете за предишното и за това, което смятате, че сте изпуснали. Макар през интервала да има условие да бъдат довършени някои остарели задания и задължения, паралелно с това ще може умерено да планирате бъдещите си инициативи. Ще действате в синхрон с астрологичните въздействия, в случай че разнообразите всекидневието си.

Риби
Вниманието ви ще бъде концентрирано най-много върху самите вас – върху персоналните ви стремежи, желания и упоритости. Независимо дали ще го показвате, или не, ще изпитвате нужда да вършиме това, което желаете. Ще би трябвало да положите повече старания, да зачитате мненията на близките и да се преценявате и с техните упования. Не реагирайте остро, в случай че някой се опита да дефинира какво да вършиме.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР