Вижте какво очаква всяка зодия в любовен план този уикенд.

...
Вижте какво очаква всяка зодия в любовен план този уикенд.
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за събота и неделя, ще има борба за власт във връзката при една от зодиите

Вижте какво чака всяка зодия в любовен проект този уикенд.
Любовен хороскоп Овен
Връзката ви има потребност от " презареждане ". Помислете за сантиментална разходка или вечеря в нов ресторант. И вие и сътрудникът ви имате потребност да се заредите с хубави страсти.
Любовен хороскоп Телец
Уикендът най-накрая ще имате време за отмора. Ще отделите време да се поглезите, освен това без да пренебрегвате колегата. Целият този релакс ще се отрази отлично на връзките ви.
Любовен хороскоп Близнаци
Ще бъдете доста нетърпеливи и жадни за обич и страсти. Седмицата ви очевидно е била тежка и се надявате някой да се погрижи за вас – закуска в леглото или релаксиращ масаж, намекнете на половинката за потребностите си.
Любовен хороскоп Рак
Не се поддавайте на операции, които имат за цел да саботират връзката ви. Ако сте решили, че е пристигнало време да проведете сериозен диалог с половинката, този уикенд е много сполучлив миг.
Любовен хороскоп Лъв
Не се чувствайте длъжни да вършиме неща, които не желаете. По всичко проличава, че този уикенд любовното въодушевление ви е пропуснало и предпочитате да прекарате времето у дома или с другари, в което няма нищо неприятно.
Любовен хороскоп Дева
Не приемайте доста задължения през този уикенд, тъй като имате потребност от повече успокоение. Домашно приготвена вечеря и прекрасен филм е превъзходен проект за събота вечер.
Любовен хороскоп Везни
Има възможност да се чувствате като че ли нещата не вървят добре в любовен проект, тъй като липсва динамика. Не задълбавайте прекалено много в тези страсти, тъй като са краткотрайни, а могат да доведат до непотребни разправии.
Любовен хороскоп Скорпион
Партньорът ви ще ви окаже своята поддръжка по отношение на кариерата ви. Ще ви подсети какъв брой сте положителни в това, което вършиме и вие ще се чувствате оценени и щастливи.
Любовен хороскоп Стрелец
С половинката ви имате неразрешени проблеми или премълчани стремежи. Вместо да нервничите и да поставяте граници, проявете повече храброст и разговаряйте намерено.
Любовен хороскоп Козирог
Козирозите са влезнали в едно познато за тях въодушевление или другояче казано „ напред с рогата”. Ще има битка за власт във връзката, само че нито един от двама ви няма да се откаже от конкуренцията.
Любовен хороскоп Водолей
Възможно е да имате и страхове по отношение на вашето общо бъдеще и възприятията на половинката към вас. Отложете значимите диалози през този уикенд.
Любовен хороскоп Риби
Дребни недоразумения могат да накарат Рибите да се затворят в себе си. Ако се чувствате засегнати, най-добре поговорете с колегата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР