Вижте какво казват екпертите за благодарността: Няма по-добър начин да

...
Вижте какво казват екпертите за благодарността: Няма по-добър начин да
Коментари Харесай

Шест начина да изразим благодарност

Вижте какво споделят екпертите за благодарността:

" Няма по-добър метод да изразите признателност от това да изберете да помагате на другите да съумяват и да се държите с тях по този начин, както бихте желали те да се държат с вас.

Следвайки това предписание, вие ще изградите към себе си кръг от хора, които ви уважат и с които си имате доверие. "

Тачър Спринг, CEO на GearLaunch

" Тази година започнах да адресирам по един имейл на седмица на човек в живота ми, който е оставил позитивна диря в него. Обикновено се свързвам с хора, които са повлияли на кариерата ми или на изобретателното ми развиване.

Пиша им записка с признателност за положителното, което са ми сторили. Това ми припомня какъв брой доста прелестни хора ме заобикалят всеки ден. "

Катлийн Грейс, основен изобретателен шеф на New Form Digital.

" В работата имаме система за награждаване. Използваме я, с цел да благодарим на всеки член от екипа, който е допринесал нещата да се случат. В персоналния си живот се обаждам по телефона или устройвам срещи, с цел да насочва своята признателност. "

Йоав, Съд на Европейските общности на Ranky

" Извлякла съм изгода от доста прелестни благоприятни условия в кариерния ми живот и показвам своята признателност от години. Преди четири години основах Dream it. Code it. Win it., с цел да чествам и да заплащам технологиите, които вземат решение проблеми.

През последните три години доста студенти взеха присъединяване в построяването на компании. Доброволчеството и менторството е методът, по който демонстрирам своята признателност. "

Кристина Долан, шеф Маркетинг, наличие, общности и комукации в TradingScreen

" Изразяването на признателност би трябвало да се случва персонално. Колкото по-лично е, толкоз по-голямо значение има. Опитвам се да отделя минута, в която да помисля по какъв начин един човек би желал да бъде почетен. За някои това е обществен коментар, за други – по-тихо самопризнание. "

Сандра Колиер, вицепрезидент на Wrigley Americas

" Благодарността е един от най-важните неща, които ни водят към триумфа. Като демонстрираме на другите своето внимание, ние привличаме положителни мисли и привличаме новите благоприятни условия. Изразяването на признателност е част от ежедневния ми живот.

Старая се да показвам признателност, като поднасям на някого кафе, като му оказа помощ да развие бизнеса си и така нататък "

Елвира Гузман, основен изпълнителен шеф на Elvie G PR
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР