Вижте какви са предимствата от пиенето на вода на празен

...
Вижте какви са предимствата от пиенето на вода на празен
Коментари Харесай

Вижте какви са предимствата от пиенето на вода на празен стомах!

Вижте какви са преимуществата от пиенето на вода на празен корем!

Японките са добре познати със своите стройни и здрави фигури. Въпреки че генетиката сигурно играе роля, мнозина настояват, че техният утринен обред също им оказва помощ да останат по-здрави. Просто казано, множеството японски дами пият вода незабавно след пробуждане.

За разлика от Съединени американски щати и други западни страни, популацията на Япония не страда от такива болести като затлъстяване и диабет.

Защо питейната вода е толкоз значима?

Като начало, 70% от тялото ви се състои от вода, по тази причина е значимо да го снабдявате с нужното количество вода, тъй че тялото да работи вярно. Когато не се съблюдават потребностите на тялото от вода, това има редица негативни краткосрочни и дълготрайни последствия за здравето.

Продължителната дехидратация може да докара до ревматоиден артрит, мигрена, ангина, диспепсия, хипертензия, затлъстяване, хемороиди, рак на гърдата, белодробна туберкулоза, натрупването на камъни в бъбреците и рак на матката!

Помогнете на тялото си да избегне тези болести благодарение на вода, след пробуждане и през целия ден.

Как да се лекуваме с вода?

Това е потвърден способ за лекуване на нарушавания в тялото, менструални нарушавания и очни болести. В допълнение, през целия ден ще се чувствате енергични.

Пийте към 160 мл. вода четири пъти на празен корем незабавно след пробуждане, преди да се измиете.

Не яжте нищо през идващите 45 минути.

Пийте вода минимум 30 минути преди хранене, само че не и през идващите два часа след закуска, обяд и вечеря.

Ако не можете да изпиете четири чаши вода на празен корем, можете да започнете с една чаша. Постепенно можете да увеличите приема на вода, до момента в който достигнете мечтаното количество от 640 мл.

Кога да очаквате резултати?

– пациенти с диабет или високо кръвно налягане: 30 дни
– страдащи от запек и гастрит: почти 10 дни
– пациенти с туберкулоза: 90 дни

Основни преимущества от пиенето на вода на празен корем:

1. Помага да се отървете от токсините

Когато пиете вода, това естествено предизвиква придвижване в червата. През нощта тялото ви се възвръща и изхвърля всички отрови в тялото.

Когато пиете вода заран на празен корем, вие ще се отървете от тези нездравословни отрови, оставяйки тялото ви свежо и крепко. Питейната вода може да помогне за увеличение на производството на мускулни кафези и нови кръвни кафези.

2. Подобрява метаболизма

Питейната вода на празен корем може да усили метаболизма ви най-малко с 24%. Това е доста значимо за хората, които се придържат към строга диета. Повишен метаболизъм значи усъвършенствана работа на храносмилателна система.

Ще можете да следвате диетата си по-точно, в случай че храносмилате по-бързо. Питейната вода незабавно след пробуждане почиства дебелото черво, което улеснява абсорбирането на хранителни субстанции.

3. Способства за здравословно намаляване

Когато пиете вода заран на празен корем, освобождавате всичките си отрови и това усъвършенства работата на храносмилателната система. Ще се почувствате по-малко гладни, а желанието ви за храна ще бъде намалено. Това ще предотврати покачването на тежестта, породено от преяждане.

4. Облекчава киселини и смутен корем

Разстроеният корем е породен от висока киселинност в стомаха. Вие страдате от киселини, когато киселината навлезе в хранопровода. Когато пиете вода на празен корем, тази киселина се отблъсква и разтваря, решавайки казуса. В допълнение, тя приготвя стомаха за идната закуска.

5. Подобрява цвета на лицето и кожата

Дехидратацията предизвиква преждевременни бръчки и дълбоки пори по кожата. По време на изследване било открито, че консумирането на 500 мл. вода на празен корем усилва притока на кръв към кожата и кара кожата да сияе.

6. Блестяща, гладка и здрава коса

Дехидратацията може да докара до съществени последици за растежа на косата. Питейната вода подхранва косата ви от вътрешната страна. Водата съставлява съвсем една четвърт от тежестта на косата.

Недостатъчният банкет на вода може да аргументи нежна и тънка коса. Водата на празен корем може да усъвършенства качеството на вашата коса.

7. Предотвратява появяването на камъни в бъбреците и инфекции на пикочния мехур.

Факт е, че питейната вода на празен корем разрежда киселините, които водят до образуването на камъни в бъбреците. Колкото повече вода пиете (до здравословна граница), толкоз повече ще бъдете предпазени от разнообразни типове инфекции на пикочния мехур, породени от отрови.

8. Укрепва имунната система

Водата на празен корем оказва помощ при разчистване и балансиране на лимфната система, което води до повишение на имунитета.

Силната имунна система ще ви защищити от разнообразни болести и няма да ви разреши да се разболявате толкоз постоянно. Както можете да видите, пиенето на вода незабавно след пробуждане дава редица преимущества. Това без подозрение е най-лесният метод да извършите позитивни промени в метода си на живот, без да харчите пари.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР