Вижте какви приятели са представителите на различните зодии - от

...
Вижте какви приятели са представителите на различните зодии - от
Коментари Харесай

Какви приятели са представителите на всяка зодия?

Вижте какви другари са представителите на другите зодии - от кои да очаквате поддръжка, кои са най-лудите глави и кои - вдъхновителите.
Зодия Овен: Мотиваторите
Представителите на зодия Овен са тези, които ви стимулират. В моментите, в които се нуждаете от окуражаване, бутане или просто прегръдка, те са до вас. Знаят по какъв начин да ви вдъхнат кураж, с цел да постигнете задачите си. С вас са във значимите моменти, без да се постанова да ги молите.

Зодия Телец: Лоялните до дъно
Представителите на зодия Телец са тези, които ще са до дъно с вас, без значение какъв брой мъчно е и за вас, и за тях. Никога няма да ви излъжат, няма да ви подведат. Те са тези, които ще ви пазят, в случай че чуят, че някой ви клюки.

Зодия Близнаци: Винаги занимателните
С Близнаци в никакъв случай няма да скучаете. Те са тези, които разведряват настроението, пускат шегички и внасят комизъм във всяка обстановка. Те имат положителна настройка към живота и постоянно ще открият хубавото даже в сложната обстановка.

Зодия Рак: Състрадателните
Представителите на зодия Рак са най-емоционалните в зодиака. Затова не е изненада, че с изключение на личните си усеща, те добре умеят да схващат и тези на останалите. Когато сте в затруднено състояние и нещо ви тежи, приятелите от зодия Рак ще ви изслушат и утешат, ще ви окуражат, без да ви съдят.

Зодия Лъв: Щедрите
Представителите на зодия Лъв обожават лукса. Угаждат на всяка своя волност. Освен това са доста великодушни. На тях постоянно можете да разчитате, в случай че имате потребност от пари. Те не се двоумят да споделят всичко с най-близките си другари.

Зодия Дева: Решаващите проблеми
Когато се чувствате комплицирани и не знаете какво да вършиме, обърнете се към представител на зодия Дева. Те са хората, които ще решат казуса ви. Тя тях постоянно ще чуете съответни и разумни препоръки. Знаят по кое време да ви насърчат да действате импулсивно и по кое време да се сдържите.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР