Вижте каква снаха сте според зодиакалния знак и как това

...
Вижте каква снаха сте според зодиакалния знак и как това
Коментари Харесай

ПРОВЕРЕТЕ! Коя е най-добрата снаха според зодията?

Вижте каква снаха сте съгласно зодиакалния знак и по какъв начин това се отразява на връзките ви с вашите свекър и свекърва. Вижте нашата ранглиста! И най-хубавата снаха съгласно зодията е....
12. Снаха зодия БЛИЗНАЦИ
Снахите зодия Близнаци са сложни за схващане хора. Бавно привикват с живота на омъжени дами, само че гъвкавостта им оказва помощ да се напаснат към всяка обстановка. Винаги търсят опората на брачна половинка си. При спор с родителите му и чакат той да заеме нейната страна, без значение от всичко.

 
11. Снаха зодия ОВЕН 
Снахите зодия Овен са нетърпеливи и не обичат да ги поучават. Приемат всички препоръки като груба форма на интервенция в персоналното пространство. Обичат постоянно да става каквото кажат . Понеже са огнен знак избират да преобладават, даже над свекъра и свекърва си и новото си семейство. В същото време обаче са подготвени да минат през огъня за брачна половинка си и са доста предани.
10. Снаха зодия ВОДОЛЕЙ
Водолеите са самостоятелни и целеустремени. Снахите зодия Водолей почитат фамилните полезности , само че няма да се спрат пред нищо да реализират задачите си и няма да се вслушат в препоръки, дадени от свекъра и свекърва си. За тях свекърва и свекървата постоянно остават хора, които почитат, само че постоянно одобряват думите им с някои запаси.

 
9. Снаха зодия РИБИ
Снахата зодия Риби е още една " тиха, само че дълбока вода " . Не се оставя никой да й се качва на главата, изключително свекъра и свекървата. Търпелива е, само че един път прелее ли чашата на търпението й, не е склонна на взаимни отстъпки.
8. Снаха зодия СТРЕЛЕЦ
Снахите зодия Стрелец са уверени и безкомпромисни. Добре отиграват всяка по-трудна обстановка със свекърва и свекървата, без да дават мотив за кавги . Снахата Стрелец постоянно ще откри път, който устройва и едната, и другата страна, без да се стига до кавги.

 
7. Снаха зодия СКОРПИОН
Скорпионите по принцип са една от най-трудните за схващане зодии. Затова не е изненада, че първоначално биват възприемани с запаси от свекъра и свекървата си . Зад студената осанка на Скорпиона обаче се крие благ и занимателен човек, въпреки и с малко по-рязък темперамент. За сметка на това обаче Скорпионите са дружелюбни и всеотдайни съпруги и разкриват цялата си същина пред половинките си през цялото време.

6. Снаха зодия КОЗИРОГ
Козирогът е кардинален и неведнъж неотстъпчив. Същото важи и за снахите Козирог. С тях не е елементарно да се схванеш, тъй като отстояват позицията си до последно и са подготвени да се скарат с всички по пътя си. Въпреки всички кавги обаче, са подготвени да запазят положителните връзки със свекъра и свекървата си в дълготраен проект и никой битов проблем няма да попречи на това.
5. Снаха зодия ВЕЗНИ
Снахите зодия Везни елементарно се схващат със свекъра и свекърва си, изключително в случай че получат благо отношение отсреща. Негативна линия от характера им е, че бързо се ядосват и елементарно избухват, изключително в случай че забележките са поднесени с по-груб звук.

 
4. Снаха зодия ЛЪВ
Снахата зодия Лъв обича да е център на вниманието. Държи свекърът и свекървата да я одобряват като родна щерка и прави всичко допустимо, с цел да завоюва благоразположението им.  В същото време тя е добра и грижовна брачна половинка, само че постоянно желае да господства над половинката си.

3. Снаха зодия ДЕВА
Снахите зодия Дева са малко по-затворени. Притесняват се от свекъра и свекърва си и изключително първоначално са много безмълвни . Към тях би трябвало да се подхожда деликатно и без остри забележки. Веднъж провиснал ли се, снахите зодия Дева одобряват свекъра и свекърва си съвсем като родители.

 
2. Снаха зодия ТЕЛЕЦ 
Снахите зодия Телец са практични дами. Обичат да се грижат за семейството и да държат всичко под надзор. Обичат да се грижат за фамилните финанси. Склонни са да вършат взаимни отстъпки и с готовност изслушват свекъра и свекърва си, въпреки не постоянно да вършат каквото им се каже. Балансират добре сред отговорностите си на съпруги, майки и работещи дами.

 
1. Снаха зодия РАК
Жените зодия Рак са чувствителни и грижовни. Никога не влизат в спор , изключително със свекъра и свекърва си. Дори нещо да не им харесва, няма да се опълчват. Негативна линия от характера им е, че не могат сами да пазят позицията и ползите си.

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР