Вижте каква съдба очаква изоставеното бебе в Пловдив ВИДЕО Полицаи

...
Вижте каква съдба очаква изоставеното бебе в Пловдив ВИДЕО Полицаи
Коментари Харесай

Вижте какво се случва с изоставеното 5-месечно бебе

Вижте каква орис чака изоставеното бебе в Пловдив ВИДЕО Полицаи заварили изоставеното бебе измежду тиня и кондоми Килия за майката и бащата, зарязали бебето си на паркинг

Майката на зарязания 5-месечен Мехмед – Галя Атанасова, е била освободена от ареста в Пловдив. Това се е случило на 28 април т.г. с решение на наблюдаващия делото прокурор от Районната прокуратура в Пловдив, оповестиха оттова.

Галя изоставила бебето си на 22 април към обяд на паркинг зад бившето кино „ Гео Милев ”. Оставила пеленачето върху асфалта, сред паркираните коли. Мехмед бил добре облечен за сезона, а до него имало и шише с мляко. Бебето било видяно инцидентно от минувач, който го избавил от гумите на канещ се да паркира на мястото автомобил. Хората се обадили на 112 и в региона се изсипали патрулки, обществени и спешна помощ. Бебето било откарано в положително общо положение в педиатрията в Пловдив, след което от полицията започнаха да търсят родителите на момченцето. На 24 април в 4-то районно се появил прочут на Григор и Галя, който дал имената им на полицията. Таткото бил арестуван в Кричим късно вечерта, а майката – на идващия ден в родното си старозагорско село Обручище, написа Монитор.

Галя Атанасова живеела дружно с бащата на Мехмед – Григор, при родата му в Кричим. Имала и едно по-голямо дете на 5-6 години, което го гледала майка й в старозагорското село Обручище. С Григор били дружно от 3 години, като първо били чартърен в Аджисан махалата в Пловдив, а по-късно се преместили в Кричим. Григор не бил припознал сина си публично, а майката се прехранвала, като ходела да проси в региона на Централна гара в Пловдив. Решила да зареже сина си, тъй като, както твърдяла по-късно пред полицията, нямала пари да си го гледа. Таткото Григор не бил на това мнение, само че защото по документи не се води да е татко на бебето, нямал право да си го вземе назад от обществените.

„ По делото са назначени експертизи, разпитват се и очевидци. Майката ще дава отговор пред съда по обвиняване, че е изоставила малолетното си дете без контрол и задоволително грижа и с това е основала заплаха за неговото физическо и душевно развиване ”, прецизираха от районната прокуратура в Пловдив. По повдигнатите й обвинявания Галя Атанасова я грози затвор до 3 години и публично неодобрение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР