Вижте как се навързват нещата. Отзад-напред: глупостите, изприказвани от Нинова

...
Вижте как се навързват нещата. Отзад-напред: глупостите, изприказвани от Нинова
Коментари Харесай

Радев пак лобира

Вижте по какъв начин се навързват нещата. Отзад-напред: нелепостите, изприказвани от Нинова и преторианците ѝ на конгреса на БСП; ден преди този момент митингът на КНСБ в центъра на София; още два дни преди този момент протестът на военните водачи от авиобазата в Граф Игнатиево; още ден-два преди този момент и налудничавите претенции на Мустафата със комплицираното фамилно име и Движение за права и свободи - или Валери Симеонов, или цялото държавно управление под ножа, да си подаде оставката - и ето я картинката, цялостната картинка! Преврат и събаряне на законно определеното държавно управление от власт! А в случай че към това прибавим и перманентните демонстрации на служителите на реда и военните, пищолджиите сиреч - за повече, повече, и отново повече месечни пари, ето ти го превратчето, съвсем направено, остава единствено Борисов, към този момент му е табиет, да си обере крушите и да освободи кабинета на " Дондуков " №1, обявявайки, табиет му е, и нови изключителни парламентарни избори! Какво като идва българско председателство; какво като има напредък на икономиката; какво като безработицата е останала единствено на " циганско " равнище; какво като контрабандата е спаднала на равнището в Холандия и Швеция, т.е. за образец е в целия Европейски съюз!
И това не е всичко за преврата. Най-накрая прибавете и изказването на президента Радев в поддръжка на пилотския протест от началото на предходната седмица, и всичко ще си пристигна хептен по местата. Какво излиза! Излиза, че (Р)умен Радев, обединителят на нацията по конституция, равно отдалеченият от всички политически пристрастия, отново по конституция, допира още веднъж - този път за прелом против законно определената изпълнителна власт в парламентарната република България!
Много бели направи този Радев и с безапелационното си присъединение към сътрудниците от Граф Игнатиево - в действителност разбираемо е, желае индивидът незабавно да се похарчат няколко милиарда за " Грипен " -и, които той, лобирайки, авансово е договорил с производителите от Швеция, а съгласно него простаците от болшинството в Народното събрание, и най-много държавното управление на ГЕРБ и Обединените патриоти, му се пречкат в краката и го саботират! Него - президента с основна писмен знак!
Дайте да разнищим абсурда с " неразположението " на военните водачи от Граф Игнатиево:
- Първо, Радев взима страна, давайки типичен образец за спор на ползи, в разногласието, в случай че изобщо има подобен, водачът избира страната на побратимите си, в тази ситуация някогашните си подчинени;
- Второ, Радев плюе на конституцията на страната, заставайки безочливо и брутално на страната на едните участници в разногласието - а разногласието е значителен: единствено за самолети ли, или за самолети и кораби, плюс сухоземна техника, да се изхарчат прословутите милиарди, които бедният български народец ще би трябвало да изгладува, с цел да сме страна, равностойна на останалите в съюза НАТО!
- Трето, Радев от ден на ден взема политичаска позиция, няма да учуди никого, в случай че в идващите дни и седмици Нинова го одобри в партията си и му връчи публично партиен билет с промоционален номер, примерно №1А - тъй като чисто №1 към този момент си е дала на себе си!
Има и пето, и шесто, и т. н., но стига толкоз, просто този псевдо Обединител и Помирител на нацията, разбра се, няма да може да извърши функционалностите си на подобен, и не е ли по-добре - нищо, че се твърди, че такова животно като импийчмънт в България няма - да вземе и да кротне, в случай че не може да работи заслужено и еднопосочно, най-малко да се скрие за известно време, нещо като непринуден импийчмънт, с цел да спре да нервира популацията!
На Румен Радев, който по една случайност стана и президент на парламентарната република, явно лобизмът му е втора природа. Не устоя на природата си и продължи да лобира - този път за свалянето от власт на държавното управление на ГЕРБ и Обединените патриотите. Който прочете деликатно написаното от Радев във Facebook-а му за протеста на водачите, ще прозре какъв брой " не-президентски " се държи този военачалник в пенсия.

Да оставим настрани възвеличаването на " неразположените " за подготвителни полети негови някогашни подчинени - тук ще проявим схващане и ще го отдадам ненапълно на професионалната им непосредственост и общественост, само че вижте по какъв начин Радев приканва - сякаш завоалирано - и другите с пагони - непрестанно стачкуващите служители на реда и военни - да не престават да си търсят правата и да не стопират да стачкуват! Срещу кого? Естествено против омразното нему държавно управление, което - както към този момент бе казано - единствено му се мотка пред краката и му мъти водата като първа власт в страната България, какво като е парламентарна република! Неговата фантазия и последна цел явно е офицерска монархия, по този начин де, вижте по какъв начин единствено звучи: " Негово генералско величество Румен Радев "!
Логично е да се запитаме какво заслужават " неразположените " от Граф Игнатиево?! Ами амнистия - армия е това, чинопочитанието и подчинението на първо място, само че по тази причина пък командирът им, шефът въз основата, някой си полк. Иван Лалов, би трябвало скоротечно да сдаде багажа, да си вземе 20-те заплатки и да отиде на подобаващ отдих, както се споделя в такива случаи! А в случай че прокуратурата въпреки всичко се заинтересува - но по-задълбочено, а освен с цел да отбие номера, както към този момент веднъж направи, може и да го прати при военните съдии! Те да отсъдят! Защото някой би трябвало най-малкото да им е разрешил " неразположението "! Да напомним, че става дума за " неразположение " на 300 души цифров състав по едно и също време! Или и той - командирът Лалов - е изпълнявал заповед! Нечия заповед! Чия ли?!
Автор: Валентин Стоев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР