Вижте им протестите, вижте им лидерите“. Събраха мижав протест вчера, сега

...
Вижте им протестите, вижте им лидерите“.
Събраха мижав протест вчера, сега
Коментари Харесай

Губернаторката е инструктирала всяка матрьошка да се мята на амбразурата

Вижте им митингите, вижте им „ водачите “.
Събраха мижав митинг през вчерашния ден, в този момент плашат със „ ще видите вие в събота “.
Какво ще стане – Мутрофана ще даде пари за рейсовете ли? Детето проплакало: „ ще видиш като кажа на вуйна Мутрофана, по какъв начин ще те набие в събота “, подсмърча и върви да се репчи в Народното събрание, където е сигурен, че просто никой не е подготвен да му падне на равнището. 



Може би не сте разбрали, само че през днешния ден е ден първи от впрягането на съветската ла**ометка в България; губернаторката е инструктирала всяка матрьошка, всеки четирихилядник, резидент и елементарен негодник на хранилка – да се мятат на амбразурата и да вършат каквото могат за дестабилизиране на страната и парламентаризма. Каквато там маймунджулъшка нелепост им хрумне, да я употребяват, няма предел. Може дори да има бонуси за „ досетливост “. 

Партия „ Израждане “ „ не разрешава “ на депутати да се изричат от трибуната. Какво да ги правиш, толкоз си могат. Другарко Мутрофана, за толкоз пари – толко. Като си купихте нефелни клоуни… 

Разбираме, че Резидент Зеленочорапски – сиреч, другият Копейкин – бил уволнил всички зам.-министри в последния миг. Защо? Някой може ли с думи елементарни да изясни за какво уволнява личните си зам.-министри В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ? Кое го постанова? Кога различен път се е случвало? Каква е задачата? Какво носи това на българския народ? Нали всичко се прави в негова изгода? 

Не, направи го, с цел да не могат да предадат властта на новите министри и информацията по настоящите каузи – както е по традиция. Направи го, с цел да се спъне работата на кабинета. Направи го, с цел да стане по този начин, че народът да няма обикновено работещо държавно управление още N-брой дни или седмици.

Иначе бил „ Обединител “ и все за народа мислел.

Говореше, че трябвало да се вършат взаимни отстъпки и да се сплотяват депутатите, те направиха компромис и се сплотиха, той обърна палачинката – заприказва, че мандатът бил злепоставен (искаше да му го върнат неизпълнен). Тежка воня на изменничество и закононарушения против Републиката. 

Партия „ Израждане “, наподобяващи на маймуни в зоопарка, мятащи фекалиите си по посетителите, блокираха работата на Народното събрание, на който предстояха осем значими законопроекта. Планират да го вършат всеки ден. Но другояче и те са „ патриоти “. Как ще се работи с тези в близост? Какво желаят да покажат? Че парламентаризмът е мъртъв? Че „ демокрацията “ е греда? Че единствено „ братска “ русия, путлер и губернаторката са „ положителни “… и техният зелен чорап? 

Копейката се намерения към този момент за фюрер и реши, че той ще споделя кой да приказва от трибуната на Народното събрание. Подчертавам думата „ Народно “ – там са определените от целия народ, а освен процентите на партия „ Израждане “. Ако в Народното събрание няма кой да му го подсети това, може би в действителност парламентаризмът е мъртъв – погубен от: а.) ла**ометките „ Израждане “, б.) зеления чорап от Дондуков и в.) апатията и неможенето у останалите депутати. Или с други думи: обявявайте час на гибелта. 

Пеевски през днешния ден стана член на комисия по конституционни въпроси с гласовете освен на ГЕРБ, само че и на Има Такъв Народ, които сякаш се подиграваха на това решение… (???) Но доста забавно е по какъв начин от

„ Израждане “ си извадиха картите и си биха обедна отмора, с цел да не създадат кворум. Ако бяха останали да гласоподават или даже САМО да създадат кворум, предлагането за Пеевски нямаше да мине. Но те го прокараха. Сега ще заговорят – и Има Такъв Народ, и „ Израждане “, че ПП-ДБ са го вкарали в комисията. 

Такава им е природата, по този начин освен работят, само че и по този начин живеят – като ти каже „ Добър ден “, няма потребност да гледаш на открито, знаеш, че е мрачно. 

Копейката и копейките от другите метастази на Мутрофановата болест, която тази жена вкара в България, съставляват някакъв % от българските гласоподаватели – сеирджиите и извънредно настроените, постоянно недоволни, необразовани, неможещите, които желаят да пратят можещите в „ Белене “ и да се наквасен удовлетворени в кочината – всички равни на тях, никой по-добър и никой – по-нагоре. 

Този % е блажен и изцяло самодостатъчен,

на тях и да им забраниш да излизат от България, няма да им направи усещане, те ще кажат, че няма какво да му гледат на света; да им забраниш свободното слово – отново им е все тая – те какво толкоз имат за казване? 

Сега са „ бранители на свободното слово “, тъй като им отърва – събират митинги, клатят държавността, сега, в който я вземат тая проклета власт, става тирания и свободното слово стопира да съществува. Те го знаят доста добре това и шумкарски се подхилкват, до момента в който изговарят думите „ свободно слово “, тъй като доста добре знаят какво в действителност готвят и личното им лицемерие им доставя наслаждение – дребният и малоумен човек мисли, че двуличието е форма на познание и умеене, тъй като да има скрита умисъл за него е висша форма на разсъдък. Затова обича тарикатите, а не учените, обича да шумкарства и крадне, а не да учи и работи, обича да вземе непознатото, лъжейки и да се хвали, че е огромната работа. 

И те в този момент имат посланичество в Народното събрание, а – окопани от зеления чорап през месеците обратно – имат „ свои “ в службите, в министерствата, в организациите, на всички места. И не дават дума да се продума за „ чистка “… в случай, че „ техните “ ВСЕКИ път вършат чистки. 
 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР