Виждате отношенията на управляващата коалиция, не са от вчера, нито

...
Виждате отношенията на управляващата коалиция, не са от вчера, нито
Коментари Харесай

Свиленски: Борисов трябва да се извини първо на Габриел, защото я употреби и унижи

" Виждате връзките на ръководещата коалиция, не са от през вчерашния ден, нито от през днешния ден. Това беше ясно, че те не могат да се схванат. Ясно е, че тяхната цел е разпределение на регулаторите, където не могат да се схванат и за това са всички тези циркове. За страдание разиграват България. Правилното решение е избори и там българският народ да гласоподава ", сподели Свиленски.

" Станаха като детската градина: " Моля, другарко, извинете ни се ", споделиха си доста тежки думи. Борисов би трябвало да се извини първо на Мария Габриел, тъй като я използва и унижи. Трябва да се извини на Деница Сачева, Рая Назарян и Теменужка Петкова, които употребява по най-немъжкия метод . ", добави депутатът от левицата. 

По думите на Свиленски Бойко Борисов е нездравословен за страната.  " Борисов продължава да унищожава и унижава политическите партии, които са негови сътрудници. Всеки, с който се е хванал Борисов, през днешния ден го няма на политическата сцена. Дотам докара и ПП-ДБ, Борисов няма да се спре, до момента в който тези хора не изчезнат от политическия обектив. Единственото нещо, което го интересува, е да си избави личния тил. Борисов е непредсказуем, в устрема си да унищожи някой е подготвен на всичко ", добави той.

Свиленски сподели, че би трябвало да имаме държавно управление, само че никога с ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС .

" Действията ги гледахме 9 месеца - от 80 закона бяха признати 11 - това са дейностите. Затова сме обезпокоени за България. Говореше се единствено за постовете, за Конституцията. Сега разбираме, че тези хора са си чупили бутилки и чаши и чакаме такива хора да ръководят България. Тези хора не заслужават да бъдат домоуправители на етажна благосъстоятелност ", добави депутатът от Българска социалистическа партия.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР