Виждате какво се случва – нещо, което сме повтаряли 9

...
Виждате какво се случва – нещо, което сме повтаряли 9
Коментари Харесай

Нинова: Абсолютно ненормална и нелогична сглобка от самото начало

Виждате какво се случва – нещо, което сме повтаряли 9 месеца, тези хора се събраха единствено за постове, за пари, за власт и за подялбата на страната на части. Вече стартират от вътрешната страна да си вадят кирливите ризи един на различен. Мафията стартира да се самоизяжда.

Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание през днешния ден водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. 

(*Видео: ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи подлагаха на критика остро оферти от ПП-ДБ меморандум)

„ Абсолютно ненормална и нелогична " сглобка " през цялото време. Христо Иванов, който седеше в лодката пред сараите на Доган се оказа, че седи в скута на Делян Пеевски да уговаря основен прокурор. Такова морално проваляне и такова политическо двуличие надали сме виждали във всичките години на прехода. Политическа партия и Демократична България, които щяха да борят мафията се прегърнаха с мафията и публично, и документално й предложиха да вземе 50 % от страната. Предателство към всички хора – стотици хиляди, които им повярваха и гласоподаваха за тях “, уточни тя.

„ Каквото и да ви е отношението към Българска социалистическа партия – някой може да ни харесва, някой не, по всевъзможни аргументи. Но е реалност, че сме единствената партия, което не взе участие в тези " сглобки " в годините, не взе участие в тези сделки, действителна опция е на всичко това, поредни и кардинални сме в политиките си за отбрана на хората ", сподели още Нинова.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР