Виждате как се получава. Ние се опитваме да разговаряме с

...
Виждате как се получава. Ние се опитваме да разговаряме с
Коментари Харесай

Пеевски се самовзривява, отвърна Христо Иванов след атаката от парламентарния водач на ДПС

„ Виждате по какъв начин се получава. Ние се опитваме да беседваме с ГЕРБ за в действителност значима тематика като промените, регулаторите и битката с корупцията и внезапно господин Пеевски се самовзривява с следващия фойерверк от безвкусни пошлости. “ Това сподели Христо Иванов – един от водачите в ПП-ДБ, пред парламентарни кореспонденти. Той бе запитан бил ли е в скута на Делян Пеевски и пил ли е мазно турско кафе в неговия кабинет,  както изясни цветисто самият Пеевски.

Иванов добави: „ И в случай че на някой не му е ясно защо става дума и къде е казусът, мисля, че той (Пеевски) го направи напълно ясно. Проблемът е, че Движение за права и свободи желаят да бъдат прикрит сътрудник на ГЕРБ в това систематизиране и че не желаят да има ясни правила и правилник с ясна политическа отговорност сред двете политически организации, които носят отговорност за ръководството – ГЕРБ-СДС и „ Продължаваме промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ), за това по какъв начин ще се разпредели цялата тази власт. “

Христо Иванов разгласи, че ще е спестовен в думите, с вярата договарянията с ГЕРБ за продължение на ръководството да бъдат рестартирани.

flagman.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР