Виждате, че за да се угоди на президента Радев, прокуратурата

...
Виждате, че за да се угоди на президента Радев, прокуратурата
Коментари Харесай

Според Борисов прокуратурата прави публични събития, за да се угоди на Радев

Виждате, че с цел да се угоди на президента Радев, прокуратурата прави тези обществени събития. Това си е тяхна работа, нали той сподели, че имало двоен критерий. Неговият консултант го викали и вие сте знаели, а мен са ме викали и не сте знаели.
Това сподели министър председателят Бойко Борисов, откакто бе разпитан като очевидец в Специализираната прокуратура по досъдебното произвеждане, обвързвано с бизнесмена Пламен Бобоков.
Премиерът съобщи, че е разпитван като очевидец по делото за боклуци и за познанството му с братя Бобокови. Така че към този момент всички са удовлетворени, съобщи още Борисов, представен от БГНЕС.
Познавам Пламен Бобоков от над 10 години, неведнъж сме водили връзка, само че всичко е било в областта на закона и за да подкрепяме бизнеса зад граница, разясни още министър-председателят.
" Бил е в мои делегации, оказвал съм му подпомагане за бизнес зад граница, по предложение на работодателските организации. Винаги съм смятал, че е честен човек. Многократно съм водил връзка с него. С Атанас Бобоков в никакъв случай. Пак дублирам - всичко е било в областта на това, което законът разрешава да подкрепяме бизнеса зад граница ", сподели още Борисов, отбелязва организация " Фокус ".
Премиерът разяснява и тематиката с кораба „ БАДР “. " Питаха ме и за кораба. " Оставихме на съда да се произнесе. Оттогава корабът няколко пъти си сменя знамена, благосъстоятелност. Единственото, което съм разпоредил, " Гранична полиция " да го пази. В момента той е на котва в Бургас ", сподели Борисов и съобщи, че има ли правосъдно решение, то ще бъде изпълнено.
Припомняме, че по-рано Спецпрокуратурата прикани Борисов по отношение на изнесени изказвания в медиите от обвинения Бобоков. Разпитът се организира по следствието по досъдебно произвеждане за незаконно съдружие за търговия с въздействие.
Заключението от направената компютърно-техническа експертиза на конфискувани по делото материални доказателства е обект на изчерпателен разбор. С оглед изясняване на обективната истина по досъдебното произвеждане, се организират голям брой разпити на очевидци и се приобщават документи, относими към предмета на следствието, прецизираха от Спецпрокуратурата.
С оглед открита връзка на разнообразни дати през 2019 година сред лицето П.Б. и Пламен Нунев, депутат, регионален координатор на Политическа партия ГЕРБ в гр. Русе, и Росен Даскалов, някогашен общински началник на Политическа партия ГЕРБ в гр. Русе, същите са призовани да дадат показания, прецизират от държавното обвиняване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР