Виждате, че ние всеки ден се срещаме с работодатели, синдикати

...
Виждате, че ние всеки ден се срещаме с работодатели, синдикати
Коментари Харесай

Борисов за Кирил Петков: Глупакът трябва да се убива с мълчание. Иначе и ти ставаш глупак. Радичков го е казал, не аз

„ Виждате, че ние всеки ден се срещаме с работодатели, синдикати и браншови организации, тъй като за жалост политическата класа излезе отвън надзор. Дори и по този начин наречените диспути не се занимават с значимите тематики, каквато е туризмът, да вземем за пример “, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със синдикатите от туристическия и ресторантьорския отрасъл.

„ Заради хората, които гледат, желая да кажа, че простакът би трябвало да се убива с безмълвие. Иначе и ти ставаш простак. Радичков го е споделил, не аз “, по този начин Борисов коментира вчерашния спор по бТВ, на който Кирил Петков се появи натрапен, което докара до напускането на представителите на Политическа партия ГЕРБ от студиото.

Бизнесмени от туристическия и ресторантьорски отрасъл направиха своите оферти за възстановяване на рекламата на страната ни. Те показаха предпочитание да бъде формирана камара, която да сплоти представителите на бизнеса.

„ Ние постоянно се вслушваме в синдикатите. Всички политически партии би трябвало да се обединим върху това, което браншът предлага “, съобщи Борисов.

„ Ние сме създали ДДС-то 9% и ще го оставим по този начин, тъй като е значимо за бизнеса. 26 хиляди предприятия са в този бранш “, увери водачът на ГЕРБ.

„ Синдикатите могат да разчитат на нас и като съпротива, и като ръководещи, че ще представляваме ползи им в Народното събрание “, сподели Борисов.

 
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР