Виждането на нероденото бебе за първи път и чуването на

...
Виждането на нероденото бебе за първи път и чуването на
Коментари Харесай

Бъдеща майка отиде на видеозон, но там видя най-стряскащата гледка в живота си


Виждането на нероденото бебе за първи път и чуването на сърцето му е магическо прекарване. Това е несравним миг във всяка бременност. Но от време на време, когато майките, които би трябвало да видят екрана, дребното лице, което ги гледа, не е тъкмо това, което чакат. Точно това се случва с Шарни Търнър, когато тя отишла да я сканира, написа " Флагман ".

Тя бе и първата, която призна, че изображението е доста по-далеч от сладко, а даже е много обезпокоително, написа Mirror. Развеселена от това, което вижда, дамата реши да показа необикновената фотография в Twitter.  



" Това беше най-ужасяващото нещо, което в миналото съм виждал в живота ми ", написа майката. Шарни беше залята с мнения от хората, които се забавляват с нея и се майтапят.  Въпреки това тя имаше и серия от известия от заболели хора, които настояват, че дамата би трябвало да помята бебето.  

Майката обаче отговори на негативните мнения и показа едно по-общо обръщение. " Чувствам се, че би трябвало да изясня, че нямам никакво желание да върша аборт ", написа Шарни и разясни, че това е черепът на бебето, който е излязъл малко извънредно на фотографията.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР