Виждаме опити от всякакви страни да може да се блокира

...
Виждаме опити от всякакви страни да може да се блокира
Коментари Харесай

Николай Денков: Виждаме опити от всякакви страни да се блокира правителството 

Виждаме опити от всевъзможни страни да може да се блокира държавното управление. Това съобщи пред публицисти в коридорите на парламента Николай Денков от " Продължаваме промяната – Демократична България ".

" Едно държавно управление и парламент би трябвало да работят за постигането на цели и решение на задания. Ако задачата е оправяне на правосъдната система, това осмисля съставянето на държавно управление. Аз не желая да съм лице, зад което ще създадем замяна на промени. Затова е значимо законодателната стратегия да върви по метода, по който беше планувана ", сподели Денков. Той сложи правосъдната промяна и настоящото приемане на измененията в Наказателно-процесуален кодекс и Закона за правосъдната власт като изискване за съставянето на държавно управление.

Денков изрази отчаяние от гласуваното през вчерашния ден от правната комисия като съобщи, че са " осакатени текстове ".  Напрежение породи сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ за решение, обвързвано с метода, по който във Висшия правосъден съвет ще бъдат избирани двамата огромни съдии - на Върховния административен съд и на Върховния касационен съд.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР