Виждаме масирана атака. Сутринта, която и програма да включа, се

...
Виждаме масирана атака. Сутринта, която и програма да включа, се
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ да се откажели от пъпната връв с Гешев. Що за глупост?

Виждаме масирана офанзива. Сутринта, която и стратегия да включа, се приказва едно и също. Това е нова мода – видите ли, да приказваме намерено пред камерите. Ще приказваме намерено и пред камерите. Никога не сме говорили прикрито и покрито. Въпросът е има ли смисъл и какво ще приказваме пред камерите.

 

„ Затова през вчерашния ден най-добронамерено и чисто на практика споделих по какъв начин може да се излезе от рецесията и да се направи държавно управление, без да се нанасят вреди на обособените партии за всеки, който мисли, че може да е виновен пред хората “, добави той.

 

По думите му, за последните 6 месеца „ Продължаваме промяната “ са изгубили два съдружни колегата: Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия или най-малко това личало при гласуванията.

 

„ Предишното държавно управление го смъкна корупцията, Има Такъв Народ изобличи Политическа партия, че вършат неща, които въобще не са свързани с битка с корупцията по високите етажи на властта “, разяснява още Борисов.

 

Той предложи експерти да приготвят диалога, в който ще седнат и утвърдят 16-те точки, които от „ Продължаваме промяната “ оферират.

Според Борисов, предлагането за две цени за ток би се трансформирало в „ жива спекулация “. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР