Виждаме как действащ премиер се превръща в машина за фалшиви

...
Виждаме как действащ премиер се превръща в машина за фалшиви
Коментари Харесай

Христо Иванов: Борисов се превръща в машина за фалшиви новини

Виждаме по какъв начин настоящ министър председател се трансформира в машина за подправени вести. Toва съобщи Христо Иванов , съпредседател на „ Демократична България “ от трибуната на Народното събрание.
По думите му в тези дни депутатите имат мотиви да видят що е неистина. Фалшива вест е, че Народното събрание си е вдигнал заплатите и Демократична България има общо с това. Това е подправена вест и ме е позор от вашето безмълвие, обърна се Иванов към народните представители. Защо не направихте нищо да се проверяват всички тези събития на „ Росенец “, запита Христо Иванов, съгласно който по тематиката не се направило нищо.
 Христо Иванов: В този парламент политическите сили не са съзрели за дълбока смяна Христо Иванов: В този парламент политическите сили не са съзрели за дълбока смяна
Третият мандат е спешен мандат. Това е финален опит да се стигне до естествената процедура. Това сподели пред bTV водачът на " Демократичн...
Той уточни, че депутатите „ разкрили “ полезността към съблюдаване на правилника и разпоредбите на парламентарното болшинство. Всички вие ще откриете за какво е значимо не служителите на реда, които са на улицата, а министърът на вътрешните работи да носи отговорност по тази причина, което прави полицията. Важно е в случаите на полицейско принуждение да бъдат разследвани в действителност, настоя Христо Иванов.
„ Комисия за „ Росенец “ и Комисия за насилието ще има “, увери Христо Иванов. Той изрази възмущението си по какъв начин са основани поредност от принадлежности за изборна принуда. Закриването на профилираните съдилища и ограничение пълномощията на основния прокурор ще бъде подарък за доста от народните представители, уточни Христо Иванов.
Той прикани за публичен консенсус, бухалките да бъдат затворени и да не се прави от това евтина политика. Тома Биков знае освен това за клякането, в сравнение с му се желае да каже, отсече Христо Иванов.
Иванов настоя депутатите да поддържат премахването на безконтролни органи за принуда в България. Дайте да признаем, че има потребност да го създадем това нещо, прикани той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР