Виждаме, че се появява и активно се обсъжда в обществото

...
Виждаме, че се появява и активно се обсъжда в обществото
Коментари Харесай

Русия призна за “ексцесии” при мобилизацията frognews.bg

" Виждаме, че се появява и интензивно се разисква в обществото и обществените мрежи информация „ от терена “ за неточни случаи на готовност на жители, които явно не попадат под разпоредбите за асортимент, оповестени по-рано от съветското военно управление. Сякаш някъде признават, че е по-важно да се регистрира бързо, в сравнение с да се извърши качествено една значима държавна задача. Такива ексцесии са безусловно неприемливи. И мисля, че напълно вярно провокира остра реакция в обществото ", написа Матвиенко.

Според нея " равнището на национализъм, единение и поддръжка " за продължаващата в Укарйна война, която Кремъл (и самата Матвиенко) настойчиво не престават да назовават " специфична военна интервенция " са " необикновено високи ". Масовите митинги против мобилизацията обаче не престават в цялата страна. Има стотици задържани, а демонстрациите са изключително всеобщи в Москва и Санкт Петербург. 

" Сигурна съм, че ще се съгласите с мен, че в този момент, когато равнището на национализъм, единение и поддръжка за задачите ни в една специфична военна интервенция е необикновено високо в страната, такива случаи не би трябвало да има. Дори единични. Хората би трябвало да видят отговорността на държавното управление и да усетят откритостта и справедливостта на всички негови дейности ", съобщи Матвиенко.

Тя прикани да няма " нито една неточност " при мобилизацията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР