Виждаме Борисов почти преобразен - хрисим, благ, омиротворен. Явно работата

...
Виждаме Борисов почти преобразен - хрисим, благ, омиротворен. Явно работата
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: Ястребите използват Борисов и партията му, за да формират правителство на войната

" Виждаме Борисов съвсем видоизменен - добродушен, мил, омиротворен. Явно работата на непознатите посолства е била доста интензивна по отношение на бълг. политици. Под напън извън,  може би ще " сглобят " държавно управление, което ще действа до пролетта. Малко хора обърнаха внимание на опасността - в случай че няма кабинет-няма пари по Плана за възобновяване " ;  " Много хора гласоподаваха за ГЕРБ, тъй като си мислят, че Борисов ще им даде непоклатимост. Само че той е в нещо като политически домакински арест. Натовскит ястреби използваха него и партията му, с цел да образуват държавно управление на войната " ; " Чудя се върху този проблем: ако ген. Атанасов иде в Украйна да трансформира думите на партията си в дело, може ли военачалник да бъде доброволец ": безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.
 

Страхотно
Страхотно изявление на Радев.Даже малко съм сюрпризиран от безапелационната и смела позиция,така нехарактерна за нашите ширини.Май ще има дърпане на ушички откъм " Козяк ":)
 

Мила от Марс
Не мога да допускам, принудително ни вкарват във война, и това си е. Тези хора луди ли са, зомбирани ли са, дрогирани ли са? Ще гасят огън с бензин! Изключителен цинизъм е да внушават виновност на " колебаещите се " и да ги карат принудително да скочат в пъкъла. Ако има арбитражен съд за закононарушения против човечеството, да се заеме с Европейска комисия, Европейски Съюз и така нататък Само не знам кой ще го организира.
 
Чудя се върху този проблем:
в случай че ген. Атанасов иде в Украйна да превръне думите на партията си в дело, може ли военачалник да бъде доброволец.
 
справедлив
Предлагам Демократична България, цялата им върхушка, управление дружно с най-изявените им лица и военолюбци, както и всички техни почитатели и гласоподавателите им и подкрепящите ги в медии да си съберат мешките, и да отпътуват за Украйна да се бият. А ние останалите обещаваме, че еднопосочния билет за Украйна ще им го купим ние, както и пари за дебели чорапи и каски ще им съберем
 
както е споделил народа
Запалиха си къщата, да изгорят на Путин плевнята..
 
имунизиран веган
Дано към този момент бавноразвиващите се русофоби проумеят, че в случай че Русия престане да бъде световна мощ, България ще престане да съществува. Русия като световна мощ е най-големия поръчител за съществуването ни, даже и да се водим официално врагове
 
лалю
Ще, не щем, но Баце е най-големия български политик. Знае чудесно по какъв начин да се постави и на Путин, и на Ердоган, че и на Тръмп и Байдън. Това народа обича и почита. За това военачалник Борисов е бил и ще бъде номер Едно в българската политика!. Всички избори го потвърждават!
 
Разлика сред ГЕРБ и Политическа партия - никаква
Защо тогава не могат да се обединят? Защото не могат да разделят кокала. Всеки го е захапал и не пуска.
 
XYZ
Хората не желаят да ги виждат, те ще вземат участие в съставянето на държавно управление. Такава обърканост, не е било в България. Отчайващо откъдето и да го погледнеш.
 
Коалиционната формула за държавно управление е неизбежна
Съответно, и злополуката е неизбежна.
 
Теодора
Основната цел е да се " усвоят " милиардите от Европейски Съюз.
 
Тази зима
няма да има милиарди за асимилиране.
 
Теодора
Иначе на всички ни е ясно, че политиците ни играят цирк. И така наречената " антипутинова коалиция " също е цирк. Само Киро и Асен не могат още да вдървен, че са в ролята на клоуни.
 
colibri
Странно - виждаме Борисов съвсем преобразен-хрисим, мил,омиротворен. Явно работата на непознатите посолства е била доста интензивна по отношение на бълг. политици. Под напън извън, може би ще " сглобят " държавно управление, което ще действа до пролетта. Малко хора обърнаха внимание на заплахата-ако няма кабинет-няма пари по Плана за възобновяване.А би трябвало да се одобри и бюджет на държавата-това е още по-важно.
 
Николай II
Иво Христов е прав, доста хора гласоподаваха за ГЕРБ, тъй като си мислят, че Борисов ще им даде непоклатимост. Само че той е в нещо като политически домакински арест. Натовскит ястреби използваха него и партията му, с цел да форимират държавно управление на войната. А той им дава тазаи опция, тъй като е тотално подвластен.
 
съждител
Животът постоянно е цялостен с изненади. Изменчивата природа на пп ме подведе и мен. Говореха толкоз извънредно, изрично - даже след резултатите, че им се вързах за отвод от присъединяване. Е, знайно е, че там има фенове на каране с 200 (ама от противоположния край), само че при съществуване и на други формули, просто не беше наложително. Като видяха, че не стават, козяк смъкна кировците.
 
Мила от Марс
И със, и без прокуратурата Нинова е свършена като водач. И заслугата за това си е персонално нейна, също като при Иван Костов. Жалко, тъй като тя можеше да избере различен път, само че егото е огромна работа. " Правосъдието " се намесва на финала, единствено с цел да направи цирка цялостен.
 
Не е мелез Българска социалистическа партия, а
чисто атлантическа партия, подкрепяща Киро и Асен. Нинова я погребва. Изпрати оръжие на укр и се къса от неистини, Асен за са министър председател, заключила се е кабинета си и никой не може да я изкара, скандал след скандал в промишлеността... какво даде на пенсионерите, голи думи за хляба, а отоплението, а тока?
 
Ама апелирам ви се, за какво ни занимавате с тези нелепости
Кой се интересува какво ставало в Българска социалистическа партия? То няма към този момент такава партия, посредством и на Кирето и на Корнелия.
 
КОРНЕЛИУС
Слушах коментар на проф. Иво Христов, който сподели че през 2017г. когато се е явявал на парламентарните избори, Българска социалистическа партия е получила 960 000 гласа а на сегашните скромните 168 000 гласа или съвсем 83% спад за 5 години..... Корнелия, явно желае да изгаси лампата и затвори вратата на Българска социалистическа партия след себе си. Изглежда се опасява, че финалният бонус, ще бъде заплатен другиму и името и няма да остане в историята?
 
Куци Коньов
А Асандж по кое време ще получи Нобелова премия, а, скъпи борци за независимост, мир и народна власт? Той е затворен в Белмарш, където затварят най-опасните изроди в Англия, само че за него не ревете, благи борци за независимост и мир...
 
Леля Фанка
На Ким Чен Ун да я присъдят, няма инициирани от него военни дейности, промяна на режими, революции и така нататък
 
Като европеец
не одобрявам нито Съединени американски щати, нито Русия. Все ми се коства обаче, че има мъничка разлика сред политическите режими в последните две страни. Опонентите на Кремъл някак по-често падат от шестия етаж или се озовават в клиника по токсикология.
 
Акъла на шамандурите
Най-малко Мъск може да бъде нарочван в благосклонности към руснаците. Обачее... Мъск има цялата предходна и настояща информация за хода на войната и вижда ясно,че човешкият запас на Украйна се топи като пролетен сняг. Тия шемети хохлите вместо да се вслушат,го псуват. Май най-после Мъск би трябвало да им спре визуализацията на бойното поле та да им пристигна акъла.
 
" Акциите на Tesla се сринаха с близо 9%, откакто Илон Мъск предложи мирния си проект за Украйна "
Хм, очевидно " борсата " желае война, странна логичност.
 
Мъск може да е всевъзможен, само че не и простак, настрана разполага с информация, която е на практика недостъпна за необятните маси
Щом го е рекъл, значи знае нещо..
 
Тоналд Дръмп
И Мъск е платен от Путин, добре, че ние имаме Соломон Паси, който ще бабува на атлантическо държавно управление, жаден за нуклеарни ракети на наша територия.
 
най-интересното е
Че незаконната върхушка си поделя света и ресурсите, а идиотите викат за левски и цска, раздират си блузите и се бият в гърдите, че овесили на гол търбух и чифте пищови. Смешни сте!
 
словоблудци
Абе къде се дянала тази народна власт, със свещ я диря, а на никое място не я намирам?
 
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР