Виждам този оптимизъм във вас, но той не може да

...
Виждам този оптимизъм във вас, но той не може да
Коментари Харесай

Бойко Борисов от Пазарджик: Финансите в държавата са в трагично състояние

„ Виждам този оптимизъм във вас, само че той не може да бъде подхранен от мен. Финансите на страната са в трагично положение – три години този безпорядък, който самите българи си предизвикаха. Сега борбата, която водим за проекта за възобновяване, с териториалните проекти – тъй като в бюджета няма пари “ – това съобщи пред симпатизантите на ГЕРБ в Пазарджик водачът на партията Бойко Борисов.

Вие бяхте привикнали – когато ГЕРБ ръководи всички еврофондове работеха. Когато Българска социалистическа партия идва – всичко стопира, добави Борисов. „ Сега Пазарджик щеше да има околовръстно – къде е? Няма го, няма и да го има, тъй като няма пари “, съобщи Борисов и роман, че при последния си премиерски мандат е оставил пари за построяването на пътя, само че това по този начин и не се случило.

„ Най-добрата обществена политика, правена в България, беше санирането “, съобщи някогашният министър председател. И изясни – урбанизиране, градската среда става по-приветлива, контролът във входовете е по-строг. Попита какъв брой санирани блокове в Пазарджик и района има през последните три години и предизвести: „ Няма да има повече саниране. За това сте си отговорни всички българи, ще си гледате порутените блокове и ще се питате „ Какво направехме преди три години? “.

Пред залата, цялостна със симпатизанти, Борисов заприказва и за Шенген и битката с незаконната миграция: Нула миграция – приказваме всеки ден за Шенген. Преди три години имаше нула миграция. Премиерът на Англия идваше да гледа по какъв начин става. Преди три години унищожиха всичко и в този момент Тошко, като приказва, желая да го спра, тъй като той приказва за нашите некоалиционни сътрудници, с които през целия ден се борим против „ Възраждане “, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ. Разбирате ли какъв брой е шизофренна моята обстановка “.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР