Виждам те КАТ-Варна Състав на Апелативен съд - Варна отхвърли жалбата

...
Виждам те КАТ-Варна
Състав на Апелативен съд - Варна отхвърли жалбата
Коментари Харесай

Няма милост за дрогирания Алин, погубил трима до Евксиноград

 Виждам те КАТ-Варна Състав на Апелативен съд - Варна отхвърли жалбата на упрекнат за съпричиняване на пътно-транспортно произшествие с настъпила гибел на повече от едно лице при ръководство на МПС след приложимост на наркотични субстанции и удостовери наложената му от първоинстанционния съд мярка за неотклонение " задържане под стража “, оповестиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура във Варна.

Обвиняемият бе оставен в ареста, откакто вечерта на 3 септември 2021 година, малко след 22:00 часа, на пътя от к.к. Златни пясъци за Варна, в региона на Евксиноград, взел участие в тежко пътно-транспортно произшествие, при което са починали трима души. При осъществените инспекции, било открито, че мъжът седнал зад кормилото на управлявания от него автомобил след приложимост на наркотични субстанции.

Ден след злополуката, А.Й. е притеглен в качеството му на обвинен за осъществено от него закононарушение по чл.343, ал.4, по отношение на ал.3, предложение второ, писмен знак “б “ по отношение на чл.343, ал.1, писмен знак " в “ от Наказателен кодекс. Задържан е с разпореждане на наблюдаващ прокурор за период до 72 часа, а в следствие Окръжният съд в града взе мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на него.

Снимки от тежката злополука се появиха първо в групата Виждам те КАТ-ВАРНА.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР