Виждам те КАТ-Варна Полицията съобщи какво е състоянието на пострадалите при

...
Виждам те КАТ-Варна
Полицията съобщи какво е състоянието на пострадалите при
Коментари Харесай

Трима берат душа в МБАЛ Св. Анна след зловещата катастрофа със загиналата украинка

 Виждам те КАТ-Варна Полицията заяви какво е положението на потърпевшите при ужасяващата злополука, станала през вчерашния ден на пътя Бургас – Варна, при която почина млада украинка.

Водачът на една от участвалите в ПТП-то коли - " Мазда “ е откаран в УМБАЛ " Св. Анна “ - Варна с кървене в корема и заплаха за живота. Той е настанен за лекуване в поделение " Реанимация “. В същата болница са откарани и настанени и останалите му спътници – 34- годишен украински жител, който също е с заплаха за живота. Той е получил фрактури на гръдния панер, невроторакс и кървене в корема.  38-годишна украинска гражданка  е получила фрактура на китката и гръдния гръбначен прешлен. Водачът на другия автомобил " Ауди А 3 “ е откаран в УМБАЛ " Св. Анна “ във Варна със счупени ребра, фрактура на дясната подбедрица и дясна предмишница. Той е с заплаха за живота и е настанен за лекуване в поделение " Реанимация “.

Както Varna24.bg осведоми през вчерашния ден към 07.35 часа на пътя Бургас – Варна, на към 165 км в пътната права сред Обзор и Бяла, л.а. " Ауди А 3 “, с шуменска регистрация, ръководен от 20-годишен мъж от село Хан Крум, подхваща изпреварване, само че заради неспособност да се прибере в личната си пътна лента позволява преден конфликт с лек автомобил " Мазда СХ 5 “, с украинска регистрация, ръководен от 42-годишен украински жител, изпреварил рейс " Бова Магик “, с добричка регистрация, ръководен от 32-годишен мъж от Добрич.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР