Виждам те КАТ-Варна Нова трагедия се размина по чудо, след като

...
Виждам те КАТ-Варна
Нова трагедия се размина по чудо, след като
Коментари Харесай

Нова трагедия се размина по чудо на автобусна спирка във Варна

 Виждам те КАТ-Варна Нова покруса се размина по знамение, откакто лек автомобил връхлетя на автобусна спирка " 8-ми декември " преди началото на Аспаруховия мост във Варна, научи Varna24.bg .

От пресцентъра на полицията оповестиха за медията ни, че сигнал за случая е подаден в 7.50 часа тази заран. Оттам потвърдиха, че няма потърпевши при произшествието, нанесени са единствено материални вреди по автомобила. Съборен е и знакът на спирката. Снимка от злополуката се появи в групата " Виждам те КАТ-Варна " с коментара, че евентуално хлъзгава настилка е довела до случая.  

Екип на КАТ-Варна е обслужил произшествието, само че все още няма изясненост за аргументите и събитията, довели до злополуката. 

Припомняме, че при започване на ноември млад мъж връхлетя с автомобила си на спирка " Тракия " и опустоши четирима. Двама от потърпевшите бяха с заплаха за живота, а други двама с тежки контузни пострадвания. Най-тежкото потърпевшото момиче, 14-годишната Симона от Белослав, през вчерашния ден беше изписана от болница " Св. Анна ", откакто повече от месец лекарите се бориха безрезервно за живота й.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР