Виждам различни опити да се промени темата в медийното говорене

...
Виждам различни опити да се промени темата в медийното говорене
Коментари Харесай

Деница Симеонова, ПП-ДБ: България има най-висок ръст на заплатите в ЕС според данни за 2022 г. и 2023 г.

Виждам разнообразни опити да се промени тематиката в медийното говорене да се промени отвън Бюджета и конституционните промени. Ние се разбрахме с ГЕРБ-СДС да приказваме за хората, които ще изберем в регулаторите, както и по-късно за ротацията. Това сподели в ефира на „ Добро утро, Европа “ депутатът от парламентарната група на ПП-ДБ Деница Симеонова.

 Всеки депутат от 240 си има мнение. Решенията се взимат на лидерски срещи, както би трябвало да бъде. Успехът на това ръководство са резултатите, сподели още тя.
Данните, които дават интернационалните организации и Национален статистически институт за 2022 година и 2023 година са, че ние имаме най-голям растеж на заплатите в Европейски Съюз. Заложено е повишаване на приходите над инфлацията и за идната година. Има нарастване и за пенсионерите, както и за минималната работна заплата. Това е значимо за райони като Враца. Видя се, че бързо намерихме решение за дерогацията, с цел да няма стрес на пазара на горивата.
Смятам, че от позиция на Конституционните промени е значимо да се търси поддръжка в по-широк формат в Народното събрание. Моето мнение е, че всяка една партия може да избира кои лица да са ръководители, съобщи Деница Симеонова.
Вярвам, че Конституционните промени ще се случат. Те са метод да има правдивост в страната. В правосъдната система чувството на хората беше, че има едни хора с привилегии, че няма правдивост. Сега вървим по пътя тези неща да се поправят. Имаше доста рецензии и това е обикновено. Важното е, че Венецианската комисия даде извънредно положителна позиция по тематиката преди финалното първо четене.
Преди две години Асен Василев удостовери, че България е подготвена да влезе в еврозоната през 2025 година Стана ясно, че ние изпълняваме поставените критерии, уточни още Деница Симеонова.

Целия диалог вижте във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР