Виждам няколко съществени проблема. Един служебен кабинет основната цел, която

...
Виждам няколко съществени проблема. Един служебен кабинет основната цел, която
Коментари Харесай

На консултациите при президента Кирил Петков обяви, че ще изключи Гвоздейков, ПП/ДБ напуснаха срещата „взривени“ и „обидени“

„ Виждам няколко основни казуса. Един длъжностен кабинет главната цел, която би трябвало да реализира е безпристрастни избори, купеният избор да бъде стеснен и това е първото и най-важно нещо “. С тези думи стартира изявлението си Кирил Петков на консултациите при президента, откакто Димитър Главчев изчете претендентите за министри.

Всички партии, без Българска социалистическа партия, се събраха при президента Радев на съвещания за излъчения от Димитър Главчев длъжностен кабинет, както повеляват измененията в Конституцията.

„ Изборът на Калин Стоянов е провокация. Това е засегнатост. В опита да се прикрият зависимости на този длъжностен кабинет “, сподели Петков.

„ Той е фигура, обвързвана с ГЕРБ. Имаме потвърден платен избор на локалните избори и за нас това е безочливост да бъде поставено това име на масата “.

„ Двамата министри, от които ще зависят избори, са напълно отговорност на ГЕРБ. Купеният избор може да бъде със същите мащаби, както на локалните избори. Ние сме взривени от предложенията за министри Калин Стоянов и Валентин Мундров “, акцентира Петков.

„ Пълно оцветяване на този кабинет “, добави водачът на Политическа партия.

Той акцентира, че служебните кабинети би трябвало да са политически неутрални. Гвоздейков ще бъде изключен от Политическа партия, в случай че стане министър, акцентира Петков, който стана да си потегля от залата.

Президентът Румен Радев съобщи, че няма да бави политическия развой и прикани Политическа партия през идващите два дни да приказват с претендента за длъжностен министър председател.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР