Виждам координирана атака, организирана от властите в Скопие. Представители на

...
Виждам координирана атака, организирана от властите в Скопие. Представители на
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Има координирана атака, организирана от властите в Скопие

" Виждам координирана офанзива, проведена от управляващите в Скопие. Представители на РСМ събират евродепутати от разнообразни групи и им дават оферти за промени в направения документ, като целят да отстранен текстове, които към този момент са контрактувани и засягат потвърдени обстоятелства. Днес бяха създали лицемерен опит, заобикаляйки правилника, да изтрият тези текстове ".

Това съобщи за БНР българският евродепутат Ангел Джамбазки по отношение на това, че в Екологичен потенциал започва преразглеждане на отчета за РСМ.

" Ако българските политици не престават да " дремят " по същия метод, освен че Скопие няма да бъде насила от Брюксел да направи каквито и да е промени в връзките си по отношение на България, само че и България ще бъде изкарана отговорна. Македония има черен лист от 34 индивида – български евродепутати, български политици, български интелектуалци и историци, които интензивно пазят историческата истина. Потвърди се това, което аз и моите сътрудници от Вътрешна македонска революционна организация приказваме от една година, че тогавашният министър-председател Кирил Петков, дружно с неговата съветничка Весела Чернева са предавали българските национални ползи ", написаха от Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР