Виждам как премиерът Борисов поне четири-пет пъти попада в тежки

...
Виждам как премиерът Борисов поне четири-пет пъти попада в тежки
Коментари Харесай

Антон Кутев: Хайде Гешев този път да довърши проверката срещу Борисов

Виждам по какъв начин министър председателят Борисов най-малко четири-пет пъти попада в тежки корупционни кавги. Винаги става едно и също - стартира да неглижира, кълне се в деца и внуци и най-после всичко стартира с инспекция от прокуратурата, която в никакъв случай не завършва.
Това съобщи пред bTV депутатът от Българска социалистическа партия Антон Кутев.

Той прикани основния прокурор Иван Гешев този път да довърши инспекцията, която е почнал, " в случай че желае да е този инструмент на властта, който твърди ". Поводът за изявлението му са свадите към Васил Божков и публикуваните от него диалози, както и последните детайлности към БарселонаГейт.

" Виждам, че има опит за замяна на целия стопански хайлайф от Прехода и към този момент той е сполучлив. Олигархията обаче не се изчерпва единствено с тях. Уверен съм, че нищо няма да се случи нито на Домусчиев, нито на Пеевски ", безапелационен беше Кутев.

По думите му сега се случва същата замяна, както и преди 25 години. Божков се е трансформирал в цел, тъй като е спорен и мъчно може да бъде ръководен.

" Виждам по какъв начин министър председателят Борисов най-малко четири-пет пъти попада в тежки корупционни кавги. Винаги става едно и също - стартира да неглижира, кълне се в деца и внуци и най-после всичко стартира с инспекция от прокуратурата, която в никакъв случай не завършва. Гешев към този момент има няколко инспекции, които стартира, само че не довършва. Хайде да ги довърши, само че не изборно, в случай че желаеме да сме този инструмент на властта ", прикани Кутев.

Той разяснява и договорката с покупката на активи от Първа капиталова банка.

" ББР работят като рецидивисти - дадоха 70 милиона на колекторска компания, а в този момент зиведнъж на частна банка - 140 милиона. Откъде накъде? Членството в еврозоната е под въпрос освен поради ПИБ. Няма по какъв начин без да питат всеки жител да ми дадат парите на частна банка. Тези акции са купени на двойна цена по решение на държавното управление. Това е кражба. Чиста кражба. И ние сме ги поставили да ръководят страната. Министърът на стопанската система няма право да си влиза в кабинета от тук нататък. Той би трябвало да е вън. Прави гнусни неточности ", съобщи още депутатът от Българска социалистическа партия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР