Виждам, че темата за бежанците отново е повод за разделение

...
Виждам, че темата за бежанците отново е повод за разделение
Коментари Харесай

ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ СА ЗТРИЛИ НЕ ЕДНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ! ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ СА В ОСНОВАТА НА БЕЗЗАКОНИЕТО!

Виждам, че тематиката за бежанците още веднъж е мотив за разделяне на българското общество. Но не тъй като обществото ни не желае бежанци, а тъй като държавното управление ни стартира дискриминационна политика както по отношение на народа ни, по този начин и по отношение на останалите бежанци. В мненията публикувам клипче от Тик Ток в което министър председателят ни – ПростоКиро е упрекнат в расизъм. И с право.

На процедура неналичието на съответна политика за бежанците е казусът, който разделя обществото ни.
Ето някои ограничения, които е добре да бъдат разисквани от държавното управление ни. Вярвам, че множеството ще се съгласите с това.

1. Ковид-19. – 2 години ни направиха сами да си приказваме с тези ограничения и документи, а в този момент няма никакъв надзор. Според обичания на малките екрани проф. Витанов сподели, че пикът ще е някъде около… тъкмо през днешния ден. Досега му вярвахме и го лансирахме, крещя или да си признаем, че това са нелепости или да прилагаме ограниченията както сме почнали.
С две думи – би трябвало да се обезпечи тестване на всеки влизащ. Така е редно. Или още по-добре да се махнат ограниченията за всички. както и надлежно да се смъкна от ефир проф. Витанов и всевъзможни сходни анализатори на тематика разпространяване на Ковид.

2. Трябва да въведем декларация за влизащите. Или са туристи или са бежанци – както преценяват. Това би трябвало да е техен избор. Не е мъчно да се направи уебсайт в който да се записват електронно къде са отседнали. Аз като отида в различен град по закон ми желаят регистрация в хотел. Дажеосвен регистрация, без документ не желаеха да ме пускат в хотел във Велинград.

3. На туристите естествено не следва да се дават помощи. Поне аз не съм чул някъде да се дават помощи на туристи.

4. На бежанците обаче би трябвало да се окаже цялостно подпомагане по отношение на потребностите и квалификациите им. – Задължително банкет на децата в учебно заведение или детски градини – ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!! За това би трябвало да даваме пари от бюджета, а не за оръжейни помощи с които да се избиват съпрузи и татковци. Най-малкото нямаме такива благоприятни условия. Ако имахме – ОК, но то ние нямаме военно съоръжение, та на другите ще даваме – цялостна тъпота.

Естествено помощите трява да са обвързани с визитата на детски градини и учебни заведения. Също по този начин би трябвало да се зачете правото на всеки да праща или не детето си на учебно заведение, само че това би трябвало да бъде обвързано със статута на емигрант. Щом не желае, дано не го праща. Както казахме за туристи не би трябвало да се заплаща.

5. Бързи курсове за подготовка или преквалификация на изчезнали специалности – мед. сестри, детски учителки, рехабилитатори… на всеки съгласно вижданията и квалификацията. (както и езиков курс) ОБЯСНЯВАМ – не следва да се принуждават тези хора да работят! Само за тези които желаят.

6. Създаване на уебсайт за разгласи за работа от работодатели, искащи да наемат чиновници от бежанците. Тези хора би трябвало да бъдат облекчение оптимално, в случай че желаят да се впишат в нашето общество.

7. За хората, които не желаят да изпратят децата си в детска градина или учебно заведение или пък не желаят да стартират работа – мисля, че бежански лагери са добра опция. Работили са до момента с други бежански групи, ще проработят и в този момент.

8. Задължително застраховане на телефон и СИМ карта с някакъв базов пакет интернет за всеки поискал това. тези хора би трябвало да имат връзка със фамилиите си. Естествено не безграничен интернет, само че най-малко някакъв базов пакет с минути.

До тук се сетих за ограниченията. Ако някой може да се сети за други – апелирам коментирайте.
(злобните коментарти и такива съдържащи обидни квалификации ще бъдат трити)

И не забравяйте – ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ СА ЗТРИЛИ НЕ ЕДНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ! ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ СА В ОСНОВАТА НА БЕЗЗАКОНИЕТО!

Vassil Kendov

The Bulgarian Prime Minister is saying the quiet part out loud
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР