Виждали сме портали в книги, филми и компютърни игри. Някои

...
Виждали сме портали в книги, филми и компютърни игри. Някои
Коментари Харесай

ЦРУ вече е осъществило пътуване във времето?

Виждали сме портали в книги, филми и компютърни игри. Някои от тях свързват отдалечени места, други са входове към предишното и бъдещето, а най-силните водят към други измерения.

Повечето хора допускат, че тези портали съществуват единствено във фантастиката, само че има и такива, които знаят, че порталите са употребявани от антични времена и това в никакъв случай не е спирало.

Двама информатори от Национална сигурност на Съединени американски щати споделят, че Министерството на защитата е създало технология за пътешестване във времето още преди 40 години. През 1967 държавното управление на Съединени американски щати към този момент имало изцяло функциониращо оборудване за пътешестване във времето, което е основано с помощта на мемоари на Никола Тесла.

По това време технологията е била употребена за прикриване на секрети интервенции, както и за придобиване на политическо и икономическо преимущество посредством научаване на бъдещето. Смята се, че сътрудници на Централно разузнавателно управление на САЩ са конфискували огромна част от бележките на Тесла, които се отнасяли до телепортация и пътешестване във времето.

Един от информаторите се споделя Майкъл Релфи (Michael Relfe). Принадлежал е към въоръжените сили на Съединени американски щати и твърди, че е бил участник в топсекретна интервенция. Постъпил е на работа през 1976 година и от този момент е прекарал 20 години на Марс, като задачата му е била да поддържа и развива една от двете американски колонии на Червената планета.

Тук става още по-странно – базите на Марс имали съществено стратегическо значение и с цел да можело съществуването им да остане в загадка, те били издигнати в бъдещето.

Релфи споделя, че след 20-годишната си работа на Марс възрастта му е била обърната и бил върнат обратно във времето. Той твърди, че това е нормалната процедура, а някои избрани мемоари се блокират или изтриват преди връщането.

Доктор Андрю Базиаджо (Andrew Basiago) е бил участник в плана Пегас (Pegasus) на DARPA, който е извършен от 1968 до 1972 година. Операцията е била обвързвана с пътешестване във времето на пространствено-времевата холограма. Базиаджо твърди, че Централно разузнавателно управление на САЩ интензивно е обучавало надарени американски деца, които е трябвало да бъдат първото потомство пътешественици във времето.

Децата са добър вид за сходни задачи заради няколко ужасяващи аргументи. Първо, те са идеални претенденти, тъй като съзнанията им не са обременени от усещания за света и опит в каквото и да било. Американското държавно управление проявявало огромен интерес към резултатите на пътуването във времето върху телата и мозъците на деца. Възрастните пътешественици били доброволци, само че след няколко пътувания полудявали. Децата нямали предходен опит или вярвания в нещо, което би ги предиздвикало да полудеят.

Locklip.com

Квантовата технология на Тесла намерила и друга приложимост на още по-странно място – в политиката. Според доктор Базиаджо хората, които в бъдеще ще изиграят значима роля за страната, били посещавани и предупреждавани авансово. Базиаджо споделя, че е участвал на обяд през 70-те години, на който Джордж Буш татко и Джордж Буш наследник са били предизвестени, че ще станат президенти.

Има клюки, че сегашният президент на Съединени американски щати Барак Обама е бил посетен още до момента в който е бил студент. Свидетели, които са учили дружно с него, споделят, че когато се напивал, казвал, че ще стане президент на Съединени американски щати. Дали в действителност е знаел?

Базиаджо твърди, че още през 1971 година е видял фотоси на терористичната офанзива от 11 септември 2001 година. Те били направени в бъдещето и били донесени назад за разбор. Това значи, че американското държавно управление е знаело за нещастието 30 години преди да се случи.

Според информаторите за тези технологии заплащат данъкоплатците, само че те нямат визия за съществуването им. И двамата считат, че хората заслужават да знаят истината за Космоса и наличието на хора на други планети. Телепортацията може да реши огромна част от проблемите на човечеството – представете си да ходите на всички места във Вселената и да може да носите със себе си каквото пожелаете.

Ако двамата информатори споделят истината, то човечеството е изпуснало едно от най-важните изобретения в историята си. А въпреки това – доколко избрани хора въздействат на предишното, сегашното и бъдещето ни?

Locklip

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР