Виждали ли сте стари реклами на електроуреди, в които жената

...
Виждали ли сте стари реклами на електроуреди, в които жената
Коментари Харесай

Да чистиш с прахосмукачка вече е атрактивно и модерно

Виждали ли сте остарели реклами на електроуреди, в които дамата постоянно е облечена като примерна стопанка, а до нея стои като монумент на домашните отговорности една голяма прахосмукачка? Никой, несъмнено, не желае да е тази жена, нито да чисти с тази прахосмукачка, единствено че дълги години ни се постановяваше.

Никога в историята на семейството прахосмученето не е било кой знае какъв брой атрактивно (изключение прави само Фреди Меркюри) и в множеството случаи това беше досадно деяние, непокътнато за уикенда. Много хора са губили фамилния мир поради прахосмукачката, доста дами са се чували да крещят „ Това тук да не ви е хотел!!! “ и да се заканват, че ще избягат на уединен остров, единствено и единствено да не пускат повече прахосмукачка в живота си.

И, ето, минаха години, към този момент се приказва за полети до Марс и не е надалеч денят, в който ще вървим на море с летяща кола. А какво ли се случва с прахосмукачките в този миг на бурни софтуерни промени? Станали ли са по-самостоятелни, могат ли, да вземем за пример, да се самосезират за праха в хола и да идат да го унищожат по лична самодейност? Е, това, може би, е прекомерно – въпреки всичко приказваме единствено за софтуерен прогрес, не за научна фантастика. И въпреки всичко, има някои неща, които си коства да отбележим.

Да, може и да не могат да летят и да оглеждат за отпадъци от високо, само че днешните прахосмукачки имат други качества – красиви са, практични са, екосъобразни са и, не на последно място – пасват на самостоятелния ви жанр. Ако смятате, че всичко това са празни приказки, погледнете новата прахосмукачка от Samsung -, а до момента в който я гледате, ще разкажем някои впечатляващи неща за нея, тъй като тя е цялостна с изненади и улеснения.

 D Samsung

В началото да сложим основите – е безжична акумулаторна прахосмукачка, снабдена с All-in-One Clean Station - докинг станция (или нещо като транспортен съд майка), която зарежда прахосмукачката и автоматизирано изпразва контейнера за боклук. Да, тъкмо по този начин – не я чистите вие, а тя сама го прави.

Мощна, само че извънредно лека, Bespoke Jet е оборудвана с модернизиран цифров инверторен мотор, което е комплицираният метод да кажем, че желанията и опциите ѝ са еднообразно огромни. Докинг станцията употребява технологията Air Pulse, с помощта на която генерира придвижване, сходно на сърдечен пулс, с което изтръсква праха дружно с пулсиращ въздух от контейнера, и по едно и също време с това презарежда батерията. Накратко: пулсира – изтръсква – зарежда. При това в това време улавя 99,999% от финия прахуляк, а антибактериалната торбичка за прахуляк потиска развиването на 99,9% от бактериите – с две думи, не прахосмукачка, а първенец!

Приятно допълнение е и спомагателната дестилация за освобождение на чист въздух – т.е., от единия край засмуква замърсен, от другия – освобождава чист. Да, не е научна фантастика, само че някой от вас да се е сетил за тази опция до момента? Така и предполагахме.

има внушителните до 210W всмукателна мощност, издръжлива е – работи интензивно цели 60 минути, а един от моделите в серията разполага и с две сменяеми акумулатори и по този начин устоя до 2 часа в режим на работа. За 2 часа можете да изчистите цяло учебно заведение, освен това – с разнообразни подови настилки, само че не си мислете, че това ще ви тежи – нищо сходно. Преносимият корпус е с тегло единствено 1,44 кг, което е с 24% по-малко от стандартните прахосмукачки, а това значи, че умерено можете да си ходите с прахосмукачка в ръка и да си чистите на воля, освен това – изправени, а не наведени с часове над нея, а след това – сецнати цяла седмица.

 D Samsung

Меката ролка на четката Jet Dual Brush събира на драго сърце едрите прахови частици от твърдите подови настилки, а найлоновите и гумени нишки и скоростта на въртене от 4000 оборота в минута правят чудесна работа при разчистване на килими. Въртящата се на 180° глава на четката елементарно трансформира посоката си, а барабанът ѝ се откача с едно тракване, с цел да не се постанова да се мъчим и пуфтим, а всичко да се случва елементарно и незабелязано.

Разбира се, тъй като това е съвременна прахосмукачка, тя разполага и с дигитален LCD екран, на който изписва в какво „ въодушевление “ е и какво ѝ е належащо – зареждане, разчистване, пържени картофки със сирене... Шегуваме се, тя пържено не яде. Bespoke обаче приказва на 28 езика, което я трансформира в безспорен полиглот, тягостен всички у дома със знанията си. Моделът разполага и с моп накрайници, с които можете да изчистите пода с вода и да унищожите всички бактерии, които са се завъдили върху него.

Всички аксесоари пък могат да бъдат съхранявани на специфичната подложка за тази цел, а не да бъдат натикани в килер или долап под мивката и в никакъв случай повече да не ги видите. Самите аксесоари са най-разнообразни – накрайник за домашни любимци, накрайник за процепи, смесен накрайник, еластичен накрайник. Домашният любим не е част от комплекта!

 D Samsung

В общи линии, Bespoke Jet е толкоз съвременна и мултифункционална, че е целесъобразно да си вземете един ден отпуск, с цел да си я разучите на мира, да ѝ измислите място вкъщи, да ѝ дадете име, да я визиите на фамилията и да ѝ се насладите пълноценно. Освен това, би трябвало да признаем, че това е прахосмукачка, която човек не се срами да демонстрира и употребява, тъкмо противоположното. Тоест – доста е евентуално след третото потребление да желаете да се похвалите на всичките си другари, да се снимате, да си пуснете стори в Инстаграм или просто да излезете на балкона и да изкрещите „ Имам най-яката прахосмукачка на света!! “ и да я размахате като доказателство (нали казахме, че тежи единствено 1.44 кг).

А, и нещо за край - в случай че Bespoke ви звучи познато, не е инцидентно – концепцията е отличителна линия на Samsung, даваща свободата на всеки клиент да избира цветовете, които дават отговор най-пълно на потребностите и усетите му. Вероятно познавате Bespoke с едноименната гама хладилници, а концепцията зад нея е основана на три детайла - модулност (тоест гъвкави комбинации, които могат да бъдат приспособени към самостоятелните нужди), персонализация (разнообразие от цветове) и екосъобразна технология (множество новаторски технологии от най-високо ниво).

В интервала до 24.08.22 година потребителите, закупили прахосмукачка от сериитe Samsung Jet и Bespoke Jet, получават 100 дни опция за връщане на заплащането. Повече информация за акцията можете да намерите.

Ами, това е. Оставяме ви да си изберете цвета на, тъй че да дава отговор на разбиранията, желанията и нумерологичните ви особености, и по-късно, знаете – ще се познаем по крясъците от наслада от балконите!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР