Виждали ли сте Александър Сано наистина бесен?! Ама жестоко?! Едва

...
Виждали ли сте Александър Сано наистина бесен?! Ама жестоко?! Едва
Коментари Харесай

Виждали ли сте Александър Сано наистина бесен?! Ето какво избълва за Диляна Попова и Нели Атанасова!

Виждали ли сте Александър Сано в действителност гневен?! Ама грубо?! Едва ли... Актьорът нормално е мирен, спокоен и добре надъхан към близките. Най-общо казано - натурален и национален човек. Е, и на него обаче му идва до гуша, а в тази ситуация и над нея, тъй като проблема визира не персонално него, а обичаната му жена Нели Атанасова.

Знаем, че преди дни медиите избухнаха с новината, че Сано и Нели са разграничени, тя си тръгнала от него, а повода била Диляна Попова, по която Саното крепко залитнал.

Да, несъмнено, че Диляна е жена, по която всеки мъж би изплезил език и го вършат, само че тя също е съществено обвързана с приятеля си Лъчезар Захариев. И не, те също не са разграничени.

Александър Сано и Нели Атанасова тоже! Именно това е повода водещият на " Островът на 100-те гривни " да изригне и не просто да изригне, а да наговори толкоз обиди и нелепости, които другояче не би си разрешил. Той назова въпросните медии лайняни, цялостни с лайнари, които са толкоз импотентни, че не могат нищо по-сносно да измислят от тези безумия.

" Слушайте ме добре, отпадъци лайняни, моята обич постоянно е била и ще бъде една - Нели Атанасова! А това, което го дирите в гащите ми и което смятате, че съм дал на Диляна Попова, ви го давам на вас и то в най-големия му размер ", беснее Саното.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР