Виж съветите на специалистите от Мухтаров“, за да не допускаш

...
Виж съветите на специалистите от Мухтаров“, за да не допускаш
Коментари Харесай

Какъв климатик да изберем за едностайно жилище?


Виж препоръките на експертите от „ Мухтаров “, с цел да не допускаш неточности с климатизацията

 

Лятото чука на вратата. И потребността от климатик за изстудяване става все по-осезаема. Но какъв климатик е подобаващ за твоето жилище? В морето от оферти е мъчно да се ориентираш самичък, по тази причина се обърнахме към GREE Shop Varna и за съвет, какъв климатик да избереш за твоето едностайно жилище.

За климатизацията на едностайно жилище по принцип е задоволителен 1 климатик, само че какъв брой би трябвало да е огромен - зависи от редица фактори. Кои са най-важните при избора на климатик – може да прочетеш

 

on/off системи.

Но да се върнем на въпроса какъв климатик ни би трябвало за едностайно жилище.

 

GREE –, може да се употребява за помещение със общоприета височина с оптималната повърхност 45 м2. Това обаче се реализира с най-големия размер климатик – 24. Размер 18 е подобаващ за стаи до 30 м2, размер 12 – до 22 м2, а най-малкият размер – деветката – е подобаващ за климатизиране на пространства до 15 м2. 

 

, ще забележим, че оптималната площ на помещението, което можем да климатизираме, се усилва до 60 м2. Затова с Fairy размер 9 умерено можеш да климатизираш стаи до 18 м2, а за стаи с повърхност до 26 м2 - размер 12 е изцяло задоволителен. Добре е да знаеш, че моделът Fairy работи надеждно и в режим отопление - до минус 22°С. Също по този начин дизайнерско преимущество на Fairy е и опцията за избор на цвят на вътрешното тяло – бяло или графитено.

 

Fairy прекосяваме на последващо равнище или влизаме в класа на премиум моделите на GREE. Първият премиум климатик, който ще ти предложим, е показаният през 2020 година в България модел . Той обаче бързо се наложи на българския пазар и завоюва потребителите, тъй като е благонадежден, ефикасен и преференциален премиум климатик. G-Tech се предлага единствено в размери 9 и 12. Деветката е задоволителен за стаи до 25 м2, а размер 12 е съвършен за жилища и офиси с площ до 35 м2. Голямото му преимущество е многобариерната филтрираща система, която има и филтър с деен въглен за още по-прецизно филтриране на атмосферата в помещението.



 

Най-големият размер от модела е 24 и може да климатизира от 55 до 80 м2. При по-малките размери разпределението е надлежно - деветка за стаи до 28 м2, размер 12 е съвършен за площ до 40 м2, а размер 18 е задоволителен за по-големи пространства с повърхност 45 -50 м2.

 Освен, че може да климатизира доста огромни пространства, Amber Nordic може да работи устойчиво при рискови външни условия, а регулирането на отоплителната и охладителната мощ в огромен диапазон дава опция да се употребява и в пространства с огромни топлинни загуби – разнообразни видове изложбени зали и шоуруми или жилища с огромни витрини така наречен френски прозорци. 

 

GREE - . Това е най-новият премиум модел на GREЕ, чиято премиера бе през април 2021 година Той впечатлява както на външен тип, по този начин и с механически характерности, на които завиждат редица премиум модели от конкурентни марки. Със Soyal с размер 9 можеш да климатизираш пространства с повърхност 26-27 квадрата. Средният размер – 12 е подобаващ за пространства с площ към 30-32 квадратни метра. А най-големият размер на модела Soyal ти разрешава да климатизираш помещение с повърхност до 48 – 50 м2. Освен редицата екстри, които има Soyal, измежду които и инфраред датчик, който следи хората в стаята и отклонява въздушния поток от хората или в противен случай – насочва го тъкмо в тях, според от желанието.



Това в резюме бяха препоръки на за това какъв климатик ти е нужен за едностайно жилище. Разбира се, всяко помещение има своята специфичност, по тази причина най-добре преди да пристъпиш към покупката на климатик GREE Shop Varna (бул. Сливница 180, в постройката на Досев Импекс във Варна) или се свържи с тях по телефона или посредством контактната форма на уеб страницата им, с цел да получиш безвъзмезден съвет и оферта.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР