Виж ощеСимеонов към БСП: Да питат бабите и дядовците си,

...
Виж ощеСимеонов към БСП: Да питат бабите и дядовците си,
Коментари Харесай

Внимание! През 2019 Държавата Дава По 250 Лева На Всяко Семейство, Което Вземе Това Съдбовно Решение!

Виж ощеСимеонов към Българска социалистическа партия: Да питат бабите и дядовците си, получавали ли са помощи за многото деца

Месечната помощ за дете без право на наследствена пенсия от умрял родител за 2019 година ще е 115 лева От 2019 година тя ще се дава на другия родител или на настойника/попечителя, който отглежда детето и живее непрекъснато в страната.

Догодина се резервира досегашният размер на еднократната помощ при раждане на първо дете от 250 лв., за второ дете - 600 лв., за трето - 300 лева Еднократната помощ за развъждане на близнаци ще е 1200 лева за всяко дете. Без смяна остават и месечните помощи за развъждане на дете с трайни увреждания.

Спор в Народното събрание провокира предлагането на Българска социалистическа партия за еднократна помощ при раждане на второ и/или трето дете в семейство на работещи и обезпечени родители от 6400 лева за всяко дете. Текстът обаче беше отритнат от болшинството с 55 гласа " за ", 67 " срещу " и 26 въздържали се.

Виолета Желева уточни, че към 2030 година популацията на България застрашително ще намалее и това предложение е крачка напред.

Валери Симеонов разяснява, че е безусловно погрешно да се счита, че с материалното стимулиране може да се оправи демографията. " Лично аз поемам сериозен ангажимент да ви дам 20 400 лв. за три следващи раждания на дете, хайде да забележим за какъв брой време ще усвоите тези пари ", уточни той.

Последното ви предложение към госпожа Желева, в случай че можете да го предложите на повече български дами, несъмнено ще има кой да се възползва, другояче по този начин самостоятелно не върви, репликира го Георги Гьоков от левицата. Имам възприятието, че вие не можете да изкарате и седмица без да извършите някое скандално изявление, обърна се и Георги Свиленски към Симеонов. Проблемът на вашето ръководство е, че всичко във вашите глави е пари, власт и постове, добави той.

Сега като ви опустоши улицата, когато на следващия ден управляваме, това ще е една от нашите 39 ограничения за битка с демографската злополука, разяснява Надя Клисурска от Българска социалистическа партия.

" Трудно ще ме пометат 50 кресльовци ", разяснява в отговор Валери Симеонов. Освен това нямам никакви терзания във връзка с това дали ще заемам някакъв пост или няма, дали ще бъда в Народното събрание или няма да бъда, потвърдих го, сподели той. " За мен по-важното е да си бъда аз - подобен какъвто се одобрявам - непосредствен и почтен ", съобщи Симеонов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР