Виж още Изцяло рехабилитиран е 33-километровият път между Самоков и

...
Виж още Изцяло рехабилитиран е 33-километровият път между Самоков и
Коментари Харесай

Премиерът: Изцяло рехабилитиран е 33-километровият път между Самоков и Дупница

 Борисов в цех за военни коли: Безработицата я държим, това дава на хората здраве и парà Виж още

Изцяло рехабилитиран е 33-километровият път сред Самоков и Дупница, заяви в профила си във Facebook министър председателят Бойко Борисов, откакто посети района, където първо отиде в цех за военна техника.

" Разделен е на два сектора Дупница - Клисура и Клисура - Самоков. Финансирането е национално и европейско на обща стойност близо 26 млн. лева Това е извънредно значима права, тъй като по нея минава трасето на паневропейския транспортен кулоар 8, свързващ Адриатическо море с Черно море. Със завършването на ремонта на сектора Долна Баня - Ихтиман ще се обезпечи още една бърза връзка сред автомагистралите " Струма " и " Тракия ", посочи министър-председателят за пътната права и разгласява видео, в което се вижда по какъв начин дружно със зам.-министъра на районното развиване Николай Нанков вършат оглед на място.



По-късно той добави, че над 200 работни места за хората от региона ще обезпечи бъдещият " Okol Lake Park " , включващ в себе си голф игрище, хотел, жилищни здания, зелени пространства и други

" Цялата повърхност на комплекса, намиращ се в региона на бент. Искър, ще бъде 3000 дка. Стойността на плана е 600 млн. лева Инвеститорът е напълно българска компания, като представител на сдружението го уверил, че при построяването на комплекса се съблюдават всички екологични условия ", акцентира министър председателят.



Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР