виж галерията Преди дни по улиците на Пловдив бе заснета каракал,

...
виж галерията
Преди дни по улиците на Пловдив бе заснета каракал,
Коментари Харесай

Собственичката на каракала: Няма да го дам!

виж галерията Преди дни по улиците на Пловдив бе снимана каракал, който да се разхожда свободно. Животното бе видяно на 21 януари към 8.30 часа зад хотел " Марица " в Пловдив. Оказа се, че екоинспекцията в столицата е записала по неточност дивата котка като домашна, само че разрешителното към този момент е анулирано, а служителят, издал документа, към този момент не заема тази служба.

Въпросният каракал се споделя Гръм, а стопаните му живеят в Милано. Те са безапелационни, че няма да го дадат на страната. " С тази неточност на администрацията е даде един доста неверен сигнал и на хората, които желаят да си закупят такива животни, и на тези, които се занимават с този бизнес, които до момента са били с чувството, че напълно легално са внасяли котенцата ", коме
В Пловдив няма нито един каракал, регистриран като домакински любим, настояват от локалната ревизия. В квартал " Южен " обаче алармират за втора пума, с изключение на избягалия Гръм. По закон у нас диви котки може да се отглеждат само в зоопарк или в избавителен център, само че никога – вкъщи.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР